Mutánsok

Fotó: duol.hu

Kár a sok meg nem születettekért, de még nagyobb kár sok megszületettért – jutott eszembe vasárnap, március 15-én, miközben váltogatva néztem a tv-híradásokat, nemzeti ünnepünkkor.

A fővárosi, Keleti pályaudvartól menetelgetők handabandázása  egyik fülemen be, másikon azonnal kiment, de az bizony nagyon felháborított, hogy kék alapon sárga csillagos foltot varrtak színeiben is ellenkező szimbolikájú nemzeti trikolórunk közepébe.

Nem írom le, képzeletben miket csináltam a megszentségtelenített zászlókat tartókkal, mert irigyekre tennék szert a hírhedt nemzetközi vallatók körében, de az is lehet, hogy a továbbiakban – a ma divatos kifejezéssel – terrorista gyanús elemmé válnék, miközben „csak” igazságérzetem tiltakozott.

Aztán eszembe jutott az 1980-as évek egyik kiváló magyar kezdeményezése. Miszerint a házasságkötés előtt kötelezővé tették a genetikai és mentális vizsgálatot. Ennek indokát korabeli, eltitkolt statisztikák egyértelműen bizonyítják! Aztán megszűnt, mint annyi más, kiváló magyar kezdeményezés. Viszont egyre nagyobb teret kapott, az akkor még újdonságnak számított, kétes hozadékú, a szexuális forradalmat kirobbantó fogamzásgátló, amit a közelmúltban elhunyt feltalálója úgy jellemzett, hogy ezzel a nőket segítette. Látszólag – teszem hozzá, miután a rengeteg mellékhatása mellett azzal kevesen számoltak, milyenek lesznek az utódok. Visszatekintve egyértelmű, hiszen alkatuk szerint beazonosíthatóak, melyik tablettát szedte a mamájuk. Manapság pedig ezekhez járulnak a különböző idegen étrendkiegészítők, tápok, vitaminok, amiket a nap mint nap megjelenő újak az előzőek hiányosságainak, kártékony hatásainak feledésével igyekeznek eladni.

Eközben a valóban kitűnő, jól bevált, tiszta, magyar találmányt veszélyes doppingszernek minősítik. Nem véletlenül…

Hírdetés

Vagyis a természetbe való durva beavatkozással más művi úton tovább módosíthatják az emberek kinézete mellett értelmi-érzelmi beállítottságát, szokásait és minden egyebet. Ehhez kiváló segítség az internet, mert a beavatkozók részéről kiadott utasításokat pillanatok alatt teljesítik az átalakítottak.

Sajnálattal pillantottam újra a vasárnapi demonstrálókra és a valahol, készülékeik előtt kényelmesen hátradőltekre, akik felelőtlen unalmukban egy gombnyomással romba dönthetik a fél- vagy egész világot, milliók életét ellehetetlenítve, vagy legyilkolva.

Mint ahogy más-más elnevezés alatt mindig is tették, ezek a mutánsok.

V.A.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »