Muszlimok brutálisan megvertek egy fiatal párt, mert sonkás pizzát mertek rendelni

A 27 éves Youness Boussaid és a társa, a szintén 27 éves Fatah Bouzid az ételautomatánál előbb figyelmeztette a párt, hogy ha sonkás pizzát mernek rendelni, akkor „pokolra jutnak”, de miután azok nem reagáltak az okításra – a két férfi brutálisan elverte őket.

Az áldozatok egy franciaországi városban lévő nightclubból tartottak este hazafelé, amikor megéheztek. Meg is álltak az automata előtt, amikor a két férfi megszólította őket, hogy kokaint akarnak-e vásárolni tőlük. Majd figyelmeztették a fiatalokat, hogy ha sonkás pizzát vásárolnak, akkor „pokolra fognak jutni”. Miután azok ellenkeztek, a két muszlim férfi brutálisan megtámadta őket.

Az egyik támadó az egyik nő haját brutálisan megtépte, az ujját a nő orrába dugta, aki hamar fulladozni kezdett, majd elájult. Amikor a párja megpróbálta megvédeni kedvesét, a két arab férfi elkezdte rugdosni őket.

Hírdetés

Boussaid és Bouzid ezután beült egy belga bérautóba, és elhajtottak a tett helyszínéről.

A rendőrség a támadás után a gépjármű és a szemtanúk vallomásai alapján azonosították a támadókat és letartóztatták őket. A bíróságon a két férfi tagadta a vádakat, a bíróság a bizonyítékok alapján azonban 18 hónap börtönbüntetést szabott ki a támadókra, és 1500 eurónyi kártérítést ítélt meg a fiatal párnak.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megverték a nagymamát az utcán a fiatalok, mert nem vitte haza őket szexelniSzigonyokkal és fejszékkel verekedtek össze észak-afrikai muszlimok korzikaiakkalRovatok: KékfényTelepülés: FranciaországCímkék: kékfény, krimi, brutális bántalmazás, muszlimok, FranciaországForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »