Muszlim hadsereg Európában

Muszlim hadsereg Európában

A biztonsági szakértő szerint, ha a boldogulást kereső migránsok nem találják meg a számításaikat Európában, radikalizálódni fognak.

Egymillió menekült érkezett Németországba, de csak 300 ezernek ismerik  a pontos lakhelyét – mondta Földi László belügyi hírszerző. 700 ezren viszont szabadon kószálnak az országban, s bár a hatóságok nem tudnak róluk, az iszlám biztosan eléri őket, tette hozzá.

Legyen kérdés Törökország NATO-tagsága

Földi László szerint az a legnagyobb gond, hogy az unós vezetők egészen másról alkudoznak Törökországgal, mint kellene. Az egyetlen lehetséges alap a tárgyalásra a török NATO-tagság felfüggesztésének meglebegtetése lehet, ha ugyanis Ankara nem tartja be a tagsággal járó feltételeket, egyszerűen kizárható a katona szövetségből – tette hozzá.

Ankarának nem lehetnek feltételei

Milyen vízumkényszer-eltörlést akarnak a törökök, amikor azt sem tudják garantálni, hogy csak olyanok szállhassanak fel a hivatalos kompokra, akiknek megfelelő okmányuk és vízumuk van, pedig ez lenne a kötelességük. Arról nem is beszélve, hogy NATO-tagként kötelessége védeni a tagországokat mindenféle megszállással, atrocitással szemben” –

fűzte hozzá.

Hírdetés

Törökország támadása Európa ellen

A szakértő értékelése szerint az európai vezetés most tehát nagyon súlyosan félreérti a helyzetet, hiszen Törökországnak semmiféle zsarolási pozíciója nem lehet a NATO-tagságon kívül, így ha az EU vezetése mégis tovább alkudozik, odáig juthatunk majd el, hogy Törökország támadása Európa ellen teljesen elfajul, hogy Ankarának érdekévé válik minél több iszlám vallású ember Európába telepítése, hogy a török befolyás hosszú távon érvényesülhessen.

Ezres nagyságrenddel nőhet tehát a „muszlim hadsereg”

Az öreg kontinensre az elmúlt évben körülbelül másfél millió embere érkezett. Nagy részük azért, hogy jobban éljen, van azonban néhány száz muszlim katona is, akik közül néhány tucatnyian sejtszerű módon élve terrormerényletre készülnek, illetve már követtek is el ilyet – folytatta. Ha azonban a boldogulást keresők végül nem találják meg itt a számításaikat, nem sikerül az integráció, radikalizálódni fognak, ezres nagyságrenddel nőhet tehát a „muszlim hadsereg” Európában, és százával jelennek meg a terrorsejtek.

Ki a NATO-ból Törökországgal

A megoldás, Földi szerint nagyon egyszerű, csak bátorság kell hozzá. Az unió külső határvédelmét koordinálni hivatott Frontexnek már semmiféle jelentősége nincs, Törökországot ezért azonnal ki kell zárni a NATO-ból, és a NATO-csapatok innentől kezdve a török partoknál járőrözve védhetnék Európát az illegális bevándorlóktól – összegezte a teendőket a biztonságpolitikai szakértő az M1 reggeli műsorában.

Orientalista.hu – 888.hu- (MTI, M1)


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »