Musk sz@rt küld válaszul minden újságírónak

Musk sz@rt küld válaszul minden újságírónak

Elon Musk vasárnap közölte: innentől kezdve a Twitter sajtókontaktjához érkező összes megkeresésre egy ürüléket ábrázoló emojit fognak visszaküldeni válaszüzenetként. A változtatás azóta életbe is lépett.

A milliárdos a saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy innentől kezdve automatikusan az üzenetküldő alkalmazásokból ismert emojit fogják küldeni minden megkeresésre, amely hozzájuk érkezik.

[email protected] now auto responds with 💩

— Elon Musk (@elonmusk) March 19, 2023

Hírdetés

Kiváncsiságból az Index is küldött kérdéseket a Twitter említett címére, hogy valóban működik-e a rendszer. Válaszukból kiderült, hogy igen:

A UPI hírügynökség felidézte, hogy a Twitternek ez az e-mail-címe egy ideig nem működött az után, hogy Musk felvásárolta a vállalatot. Elképzelhető, hogy ennek az volt az oka, hogy a milliárdos több ezer embert elbocsátott a cégtől, és a sajtósok is a leépítés áldozatai közt lehettek. A Twitter – amely a tengerentúlon még piacvezető a Facebookal szemben – egyébiránt abból a szempontból sincs egyszerű helyzetben a piacon, hogy a Facebook a közeljövőben egy új platformot indíthat, amellyel elsősorban tőlük próbálják majd meg elvonzani a közönséget.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »