Musk: A progresszivizmus vírusa öngyilkosságba hajszolja a civilizációt

Musk: A progresszivizmus vírusa öngyilkosságba hajszolja a civilizációt

Elon Musk multimilliáros a közösségi hálón közölte, hogy szerint a progresszivizmus vírusa öngyilkosságba hajszolja a civilizációt, és ezért szükség van egy ellensúlyra.

A Štandard.sk közlése szerint Musk azután fogalmazta meg – a mainstream kritikáját borítékolhatóan kiváltó – twitter-bejegyzését, hogy közvéleménykutatást végzett saját követői körében. Arra volt kiváncsi, hogy az emberek hogyan vélekednek a kultúrharcról, vagyis arról a jelenségről, hogy a társadalom egyes csoportjai saját értékeiket akarják érvényre juttatni az egész társadalomban.

Az egyik kommentje elég éleslátóan a következőket írta:

“Úgy gondolom, hogy a jobboldalnak el kell kezdenie művészeket, filmeseket és írókat finanszírozni a politikai aktivisták helyett. Ahogy hajók nélkül nem lehet tengeri csatát nyerni, úgy kultúra nélkül sem lehet megvívni a kultúrharcot. Túl lassan reagáltunk. Ideje ellentámadásba lendülni”

Hírdetés

fogalmazott az illető. Musk erre reagálva nevezte a progresszivizmus vírusnak:

“Nem tartozom sem a hagyomáynos jobboldalhoz, sem a baloldalhoz, de egyetértek a véleményével. A woke vírus módszeresen beszivárgott a szórakoztatóiparba, és az öngyilkosságba hajszolja a civilizációt. Muszáj, hogy legyen ellensúly”

írta a milliárdos.

I think the Right needs to start funding more artists, filmmakers and writers instead of politicians and super-PACs. You don’t win a naval war without any ships, and you can’t win a culture war without any culture. We’ve been reacting too long. Time to go on the offensive. — Get Paid Writing (@getpaidwrite) November 25, 2022

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »