Murányi Levente szerint Jakab Péter csak "véletlenül került oda" a közös eskütételre Gyurcsánnyal

Tévedésből, tájékozatlanságból került oda, új tagunk volt, aki ’18-tól lett képviselő… – így próbálta mentegetni a Jobbik korábbi alelnöke, az ’56-os Murányi Levente Jakab Pétert. Hozzátette: neki se tetszik, mert ő Gyurcsányt és a feleségét az ország legnagyobb ellenségének tekinti, de hát tévedett szegény miskolci gyerek…

A magyarázkodás nem lett túlságosan meggyőző vagy hiteles, hiszen Jakab nem csak Gyurcsány mellé "került" a Parlament lépcsőjén (ahol még eskü is "mondódott"), hiszen március 15-én a feleségével is egy színpadon szerepelt – ráadásul nem is csak Jakabról van szó (akiről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy nem tudja, melyik politikai erő kit és mit képvisel), hiszen az egész Jobbik – képletesen szólva – egy színpadon áll a magyargyűlölő, szemkilövető bandával, elvégre együtt indultak még a választáson is.

Hírdetés

Végül Murányi bevallja, ő sem hiszi már, hogy a Jobbik visszafordul a nemzeti érdekképviselet irányába. Kérdés, akkor mit keres még mindig, ilyen sok és hosszan tartó "véletlen" után a társaságukban.

(Kuruc.info, videó: Mandiner)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »