Munkalehetőségek egészségügyi pályára készülő fiataloknak a komáromi kórházban!

Munkalehetőségek egészségügyi pályára készülő fiataloknak a komáromi kórházban!

Az Agel Slovakia Rt. által működtetett komáromi kórház örömmel fogadja a hazai törvénytár 125/2024. számú jogszabályának módosítását, amely lehetővé teszi azt, hogy az általános orvosnak, betegápolónak, szülészasszisztensnek, fizioterapeutának vagy további egészségügyi szakon tanuló diákok már náluk is elhelyezkedhessenek különféle munkakörökben.

Attól függően, hogy a fiatalok egy-egy oktatási intézményben sikeresen már hány évfolyamot fejeztek be, alapápolási feladatokat ellátó  egészségügyi nővérként, illetve asszisztensként vagy a kórház napi higiéniai feladatainak ellátását végző higiéniai munkatársként alkalmazhatók – tájékoztatott Eva Peterová, a társaság szóvivője.

Hírdetés

Hangsúlyozta: a vonatkozó jogszabállyal összhangban nem ingyenes, hanem többféle fizetett munkát kínálnak. Ekképp a jövendő szakemberek nem csak új elméleti tudással és gyakorlati tapasztalatokkal, hanem havi bérrel is gazdagodnak. A leterhelt kórházi kollektívának pedig jól jönne a segítség…

Az érdeklődők kérvényüket a [email protected] e-mail címre küldhetik, s e vonzó lehetőségről a 035/79 09 683-as telefonszámon további részleteket is megtudhatnak. Lehet, hogy nekik annyira megtetszenek az utóbbi években folyamatos fejlesztéseken áteső komáromi kórház műszaki és személyi feltételei, hogy a tanulmányaik befejezése után is ezen intézmény kollektíváját akarják majd erősíteni, biztosítva annak alkalmazott-utánpótlását.

    


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »