Munkahelykeresés helyett Fodorék inkább írtak még egy levelet az MSZP-nek

Munkahelykeresés helyett Fodorék inkább írtak még egy levelet az MSZP-nek

„Arra kérjük az MSZP választmányát, tegye lehetővé, hogy Sermer Ádám elnökhelyettes és Bősz Anett ügyvivő szólalhasson fel az MSZP pénteki választmányi ülésén, és mutathassa be a Liberálisokkal való együttműködés jelentőségét.” – írja közleményében a Magyar Liberális Párt.

Pártvezetőik számára azért kér felszólalási lehetőséget Fodor Gábor pártja a szocialisták választmányi ülésén, mert meg szeretnék győzni őket arról, hogy „liberális értékrendszer nélkül nem lehetséges az illiberális Orbán-kormány leváltása”.

Hírdetés

Hangsúlyozzák, hogy „a Magyar Liberális Párt ügyvivő testülete elkötelezett a széles körű demokratikus együttműködés szükségessége mellett. Ahogy A Változás Szövetségének három pártelnöke, Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor leszögezte, úgy mi is hisszük, hogy közös lista, közös miniszterelnök-jelölt és közös egyéni jelöltek nélkül kevés az esély az Orbán-kormány leváltására.”

Mint írják, meggyőződésük, hogy a liberális gondolkodás képviselete nélkül nem lehet érdemben fellépni az illiberális Orbán-kormány ellen.

„Amennyiben viszont az MSZP és a Párbeszéd részéről nem látunk hajlandóságot arra, hogy az általunk fontosnak tartott liberális értékrendet képviselje, úgy a liberálisok önállóan is elindulnak a 2018-as választáson” – szögezi le a pártközlemény.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »