Munkahelyi késelés: az E.On helyi igazgatója lehetett a valódi célpont

Munkahelyi késelés: az E.On helyi igazgatója lehetett a valódi célpont

Órákon át küzdöttek a győri Petz Aladár kórház orvosai a helyi E.ON igazgatóhelyettesének életéért, miután a férfit egy beosztottja megkéselte csütörtök hajnalban – írja a Bors. A lap információi szerint nem az igazgatóhelyettes, hanem a cég igazgatója volt az alkalmazott célpontja.

Hírdetés

Úgy tudják, az igazgatóhelyettes próbálta megállítani a támadót, és dulakodni kezdtek. A munkás ekkor kést rántott, és nyolcszor szúrta meg főnökét, ezután kivetette magát az épület második emeletéről. Olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni, megtámadott főnöke azonban, bár a helyszínen kellett újraéleszteni, súlyos szív-, mellkas- és tüdősérülésekkel, de túlélte az esetet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az E.ON ugyancsak vizsgálja az esetet. A cég közölte, hogy együtt reznek az érintett családtagokkal, és bíznak abban, hogy sérült kollégájuk mielőbb felépül.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »