Munkában a kormány erőforrásai: 75 éves bácsit vertek meg a villamoson, a vezetőt is megtámadták

Munkában a kormány erőforrásai: 75 éves bácsit vertek meg a villamoson, a vezetőt is megtámadták

A társaságon egy 75 éves, bottal járó bácsinak esett neki a 4-6-os villamoson – közölte Fb-oldalán a BRFK.

Mint írják, a "fiatalok" már eleve nem túl józan és nem túl békés hangulatban szálltak fel a villamosra, az idős férfi pedig vesztére pont a közelükben talált magának ülőhelyet. A négyesből mindössze egy próbálta csitítani társait, de nem sok sikerrel.

A csoport egyik tagja, a 19 éves "H." István még a villamosvezetőt is megtámadta, mi több, lerángatta a villamosról, amikor a sofőr leszállásra szólította fel a részeg galerit.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/1625295504364187/videos/838497257344222/&show_text=false&width=560&t=0

Szerencsére egy rendőrnek pont arra akadt dolga szabadidejében, és ahogy meglátta, hogy mi történt, közbeavatkozott. A csapat persze meg akart lépni, de Lévai László r. százados az aluljáróban utolérte és elfogta azt a férfit, aki az idős bácsin kívül a villamos vezetőjét is megtámadta.

A járőrök percekkel később a többieket is begyűjtötték. A 19 éves férfi és két társa, a 27 éves "G." Anita és a 32 éves "G." Katalin gyanúsítotti kihallgatásukon már szerényebb viselkedési formát öltöttek magukra, őket a rendőrök csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »