MR? Kossuth? Magyar Rádió? Közszolgálati?

MR? Kossuth? Magyar Rádió? Közszolgálati?

Lassan már ott tartunk, hogy néha nehéz megkülönböztetni, ha szórakozva nyomjuk be rádiónk előre beállított gombjait, vajon a zsidó gettósok Klubrádióját vagy a Magyar Rádiót hallgatjuk.

Persze, ez általánosságban véve túlzás, de olykor nem az. Míg az előbbiben elég 5 percet hallgatni, hogy előjöjjön a „vészkorszak”, egy zsidó fesztivál, „a történelem tanulsága”, valamelyik zsinagóga kívülről vagy belülről, és persze a magyarok alsóbbrendűségének éppen aktuális példája, ami a Szent István parki fülek napi dugaszoló zsírfeltöltéséhez elengedhetetlen faggyúanyag, addig az MR esetében ez csupán napi néhány alkalom. A baj az, hogy ez a „néhány” egyre szaporodik.

Így van ez például a Rádiószínházzal című műsor esetében.

Ott ma, december 12-én 13:04-kor indult meg Karinthy Márton A vihar kapuja című, most megjelent kötetének ötrészes ismertetése. Ingyenreklámként.

Előtte nem kevesebb mint tíz részletben „élvezhettük” Kertész Imre Végső kocsmájának olyan csodálatos részeit, amelyekben elmondja, hogy miért rühelli a magyarokat.

Hírdetés

A kérdés azonnal felmerül: vajon csupán ennek a rovatnak a szerkesztői vannak DNS-ileg így alkotva, vagy pedig a rádió vezetése általában akarja mutatni azt a lojalitást a zsidóság irányába, amelynek gyümölcseit eddig egyetlen magyar intézmény vagy politikai entitás nem aratta le sem a II. világháború után, sem előtte?

Nem is értjük, ha az MR hírei totálisan a zsidó ízlésre vannak hangolva, ha a Rádiószínház csak zsidó szerzőkre áll rá, akkor mire kell még a Halljad, Izrael! nevű félórás időpocsékolás, amikor Jiszraél amúgy is hallja a felé áradó hűséget oly annyi más műsorból? És ezért soha nem is kifogásolja a Magyar Rádió, akarom mondani az MR műsorát.

Csakhogy az MR-nek tudnia kellene: egy majdnem tízmilliós ország adófizetői tartják el, és nem azért, hogy egy százezres zsidóság – a lakosság kb. egy százaléka – megfogalmazott és meg nem fogalmazott igényeit elégítse ki, hanem azokét, akik jelző nélküli magyaroknak tartják magukat.

Aki a Kossuth Rádió hangtárán vissza akarja hallgatni e műsorokat, az oldal legfelső soraiban ezt olvashatja:
„Halld a magyar szót, hallgasd az MR1 Kossuth Rádió Hangtárát az időkódokra kattintva!
Jobb egérgomb a műsorcímeken a műsorok rögzítéséhez.
Jó szórakozást és tájékozódást mindenkinek itthon és a diaszpórában!”

Amit így kellene megváltoztatni: „Halld a magyargyalázó szót, hallgasd az MR1…Hányingert és egyoldalú tájékozódást és jó mulatást minden izraelita hittestvérünknek a diaszpórában!”

Egy ilyen írást szoktak a szakmában „szösszenetnek” nevezni. Én ezt inkább szisszenetnek nevezném.

Alitea Guzmán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »