Mr. Barack Obama, ki Maga?

Mr. Barack Obama, ki Maga?

Vagyis, kinek képzeli magát, hogy nincs jobb dolga, mint ráérő idejében felelőtlenül, alaptalanul és meggondolatlanul sértegetni Magyarország választott miniszterelnökét, áttételesen a magyar népet, nemzetet?

Vagyis, kinek képzeli magát, hogy nincs jobb dolga, mint ráérő idejében felelőtlenül, alaptalanul és meggondolatlanul sértegetni Magyarország választott miniszterelnökét, áttételesen a magyar népet, nemzetet?

Tényleg ez a legnagyobb problémája, ha már egyszer, mint valaha volt Elnök, felébredt „Csipkerózsika álmából” és beszállt a ringbe? Tényleg, a már szinte hivalkodóan elcsalt Elnökválasztás árnyékában, a normalitás talaját vesztett, a káosz szakadéka felé tántorgó társadalmának valaha szebb napokat megélt Amerikájában?

Hírdetés

Vagy egyszerűen csak Ön következett, a ma G. Soros által fémjelzett mindenkori háttérhatalom fizetési, hierarchikus, esetleg abc sorrend szerinti listáján és lesüllyedt G. Clooney szintjére? Ő (színészi kvalitásait egy percig sem vitatva) csak egy ripacs a politikában, de Önt többnek gondoltuk. Vagy pont ezzel bizonyította, hogy Ön is csak egy báb, egy éppen aktuális szlogen „nyerő arca”, ergo egy bárgyú végrehajtó, egy ripacs volt politikában?!Ön tényleg azt hiszi, vagy azt akarja elhitetni, hogy a világ ilyen egyszerű? Alma és narancs? Demokrata és autoriter?! Ahol természetesen Ön a demokrata, Magyarország háromszor kétharmaddal, tiszta (a „demokratikus” szót Önök már rég elcsépelték, beszennyezték, kiüresítették) választásokon újra és újra bizalmat kapott miniszterelnöke pedig az autoriter, a diktátor?!? Nem érzi az ordító ellentmondást? Vagy csak, mint annyi más pojácának „savanyú a szőlő”, mert ilyen magasztos élményben, sem, mint egyéneknek, sem, mint társadalomnak, sohasem lesz részük? Mert ez kölcsönös és tartós! A bölcs és nemes társadalom megtalálta bölcs és nemes vezetőjét. Azt, ahogy mondani szokták, akit érdemel! Önök most éppen J. Bident érdemlik. Lelkük rajta, mondhatnám, legyen ez az Önök baja, de félek, ennyivel mi sem ússzuk meg.

Szóval Ön lenne (volt, elnöksége idején) a demokrata? Az a sok kirekesztés, fenyegetés, zsarolás, uszítás, szenvedés és halál, amit (csak) az Ön elnöksége idején okoztak a világ ártatlan millióinak, csak azért, mert Önöknek van a legnagyobb puskája, a legkitömöttebb pénztárcája és minden legrosszabb „legje”, ami, ha rossz kezekben van ezekkel elérhető, kicsit mást sugall. Persze, a híres-hírhedt orwelli o(r)vális irodából ez biztos másképp látszódott.

Az ugye megvan, hogy miért a magyar népet gyalázza Ön (a hazai, európai és most már világi (kommunisták, anarchisták, álszent, megcsúfolt libernyákok, hataloméhes kisnyilasok stb.) világmegváltók kánonjában), amikor Orbán Viktort minősíti, bélyegzi, skatulyázza, kiindulva mégegyszer a 3 x 2/3-ad varázsából? Hát, ha nem tudná, azért, mert ilyen körülmény csak akkor állhatna elő, ha a magyar nép (elsősorban a szavazati jogukkal élők, de a választások másnapjától a távolmaradók, szavazóképtelenek is) többsége megtéveszthető, buta, közömbös és gyáva ember lenne. Egy példát sem hozok fel Önnek a „magyarság” 1.200 (6.000 – 60.000) éves „dokumentált” történelme és története idejéből ennek cáfolatára, épp ellenkező valósága bizonyítására semmilyen kategóriában sem, mert méltatlannak érzem. Méltatlannak érzem a sumerek, a turáni népek, Gudea, Attila, Árpád, Kossuth stb. genetikai és szellemi örökösei, leszármazottjai, 907, 1848, 1956 népe, a számtalan tudós, feltaláló, művész, Nobel díjas, olimpiai- és világbajnok szülőhazája egyszerű polgáraként is. Aki a szájára vesz bennünket, legalább annyit tegyen meg, hogy tájékozódik kicsit! Önnek sem ártana.

Meggyesi József – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »