Mozgó autók elé lökte a 16 éves lányt B.úr

Egy dunakeszi férfi a gyanú szerint többször megfenyegette és bántalmazta a szülői felügyelete alatt álló fiatalokat. Egyiküket, a lányt, egy veszkedés után kilökte az úttestre, de szerencsére nem történt baleset.
Kiderült, hogy a férfi 2014 novembere óta nemcsak a 16 éves lányt, hanem a szintén felügyelete alatt álló kiskorú fiút is több alkalommal azzal fenyegette meg, hogy megöli, illetve megveri. Őt többször meg is ütötte és az ágyról ledobta a földre.

Magyar Menedék - Sitchin

Lezárta a dunakeszi rendőrség a zaklatás, súlyos testi sértés kísérlete és kiskorú veszélyeztetése miatti indított nyomozást az 51 éves B. Károly ellen – közölte pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírdetés

A dunakeszi férfi a nyomozásban megszerzett adatok szerint többször halálosan megfenyegett egy 2014 novemberétől 2015. februárig a szülői felügyelete alá helyezett 16 éves lányt.

Február 7-án este fél 7 körül, miután összevesztek, Dunakeszin a Béke úton, majd a Fő úton közlekedő járművek elé lökte a lányt a járádról. Az autósok kikeülték az eléjük kerülő gyalogost, így a lány megúszta a gázolást.

A feljelentés után a férfit másnap hajnalban a lakásán elfogták, majd őrizetbe vették, később elrendelték előzetes letartóztatását is.

Kiderült, hogy a férfi 2014 novembere óta nemcsak a 16 éves lányt, hanem a szintén felügyelete alatt álló kiskorú fiút is több alkalommal azzal fenyegette meg, hogy megöli, illetve megveri. Őt többször meg is ütötte és az ágyról ledobta a földre. A gyanúsított mindkét gyermekkel közölte, hogyha panaszkodnak, akkor ledobja őket az emeletről.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »