Mozgalom lila ködben

Ötven lila nyakkendőt terveztetett magának Márki-Zay Péter, új, migránssimogató pártjának bejelentéséhez. A megtisztelő feladatra a magyargyűlölő Herczeg Zoltánt kérte fel. A Ripost szerint  egy trendi divatszalonba is ellátogattak a fiúk, ahol Hadházy Ákos új zoknikat is kapott.

Herczeg Zoltán dizájnert fogadta fel a hód­me­ző­vá­sár­he­lyi pol­gár­mes­ter, hogy új pártjának, a migránspárti Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulásának bejelentésén elegánsan fessen. Utóbbi nem jött össze, ennek ellenére a puritánságára oly büszke Márki-Zay Péter ötven lila nyakkendőt és díszzsebkendőt terveztetett a magát extravagánsnak képzelő, magyargyűlölő Herczeggel.

„A nép nem akar nevelődni, jó neki bután. A nép borzalmasan korlátolt” – idézte a Ripost a megmondóemberré avanzsált divatdiktátort, aki ars poeticáját így írta le: „a botrányhoz két éve elég volt egy f*szhelikopter, ma már mások fejére kell szarni.”

Hírdetés

A korábban az RTL Klub egyik bulvárműsorában a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben parádézó Herczeg Zoltán korlátaira utal az is, hogy rendszeresen gúnyt űz a kereszténységből, ez azonban nem probléma, sőt! Könnyen kivívhatta ezzel az oltásellenes, és fényevőkkel együttműködő Márki-Zay szimpátiáját, aki új mozgalmának logóját is rátetette a lila nyakkendőkre.

Márki-Zay Péter harmad-unokatestvére, a pókemberként ismertté vált Hadházy Ákos sem maradt ki a jóból, a méregdrága divatszalonban olasz öltönyt és cipőt is húztak rá, miután kapott néhány jó állapotú zoknit. Ezért aztán külön posztban is hálálkodott a lépcsőkorlátok Paganinije.

Piperkőcnek állt Márki-Zay


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »