Mostantól nem csak vásárolni jár majd az Aldiba

Az Aldi Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát – jelentette be az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Az Aldi Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.

Forrás: Aldi

Az Aldi Dél, amelyhez az Aldi Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások.

2017. szeptember 21-étől az Aldi Magyarországon is elindítja ezt a szolgáltatást: a www.aldi-utazas.hu weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből.

Hírdetés

„Az Aldi Utazás bevezetése egy újabb fontos mérföldkő az Aldi Magyarország életében: az élelmiszerek és non-food termékek mellett immár egyéni és csoportos utazások is vásárolhatók online, továbbá a világ több ezer hoteljének szobái foglalhatók rajtunk keresztül” – mondta el Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

 Partnerünk és utazásszervezőnk Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége az Eurotours International, így utasaink egy tőkeerős, 40 év tapasztalattal rendelkező cég széles ajánlatából választhatnak.

– tette hozzá az ügyvezető igazgató.

A magyar utazók számára hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínál a vállalat, az utazásukat idejekorán megtervezők pedig extra kedvezményekre számíthatnak az ügynökségtől Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatójának elmondása szerint.

Az Aldi Utazás kínálatában három termékcsoport szerepel. Az első termékcsoport a saját márkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag a magyarországi Aldi ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az Aldi kínálatában érhetők el, továbbá rendkívül kedvező, akciós áron foglalhatók. Az ajánlatok egy része a honlap mellett kéthetente az Aldi akciós újságjában is megtalálható lesz. A másik termékcsoport az Aldi teljes utazási kínálata, amely az Aldi Dél németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos.

A rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét megteremtő, az oldalon közvetlenül elérhető szállásfoglalás alkotja a harmadik termékcsoportot, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. A hagyományos szállásközvetítő szolgáltatókkal ellentétben az Aldi Utazás ügyfélszolgálata is az ügyfelek rendelkezésére áll. A szállások mellett pedig repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »