"Most magyarkodj, te rohadék!" – már szabadult a vecsési jobbikos családra támadó cigány; a börtönvellneszben boxedzéseket tartott

Vitathatatlan Harcos álnéven töltött fel Youtube-csatornájára videókat a börtöncellában tartott edzésekről idén nyáron az a cigány, aki részt vett még 2008-ban egy vecsési jobbikos család elleni támadásban. A Guli becenevű cigány azóta kiszabadult.

"Nagy-Magyarország, te rohadék?"

„Most magyarkodj, te rohadék!” – üvöltötték a földön fekvő Sz. Attilának – részletek a 2008-as eset beszámolóiból. (Bővebben kapcsolódó anyagaink között.)

„Az elkövetők olyan erővel törték ránk a hálószoba ajtaját, hogy az ketté tört, a férjem pedig azonnal a földre zuhant” Sz. Attilát – aki a Magyar Gárda alapító tagja – mintegy négy percen keresztül viperával és feszítővassal ütötték, verték, és közben azt kiabálták, hogy „most magyarkodjál – idézi fel az esetet az asszony.

Az elkövetőknél két lőfegyver is volt, egyiket rá, másikat férjére fogták. A szörnyű jeleneteket végignézte ötéves kislányuk is, a férfi nyolcvanhat éves nagymamáját pedig felvonszolták az emeletre. Az ütlegelés után pénzt követeltek az elkövetők, százötvenezer forintot átadtak nekik, ezután azt mondták, hogy „tudjuk, hogy örököltetek, mi azért jöttünk.” Miután a megtámadott család közölte, hogy senki nem halt meg, aki után örököltek volna az édesanya arany nyakláncát, és karkötőit leszakították.

Ötéves kislányuk kérte az elkövetőket, hogy apját hagyják békén, mert nincsen pénzük. "Nagy-Magyarország, te rohadék?" – kérdezték indulatosan a családtól a lakás előterében található, történelmi Magyarországot ábrázoló térképre utalva.

A támadásnak, mint láthatjuk, semmiféle magyarellenes éle nem volt… Az egyik elkövető, a "Guli" becenevű B. Attila (Botos Attila, csak hát neki jogai vannak) szabadult is a börtönvellneszből. Még karban is tartotta magát, hogy kellőképpen jó bőrben legyen a következő magyarkínzás alkalmával.

Hírdetés

(Kuruc.info)

A vecsési cigánytámadásról írtuk:

Szabó Attila, Vecsés: Támad a gyilkos, cigány erőszak

A MG közleménye Szabó Attila megtámadása ügyében

Az első 56 gárdista egyike volt a cigányok vecsési áldozata

Kolompárterror Vecsésen: nagymamaverés, hazafi édesapa koponyája betörve

Rajság a börtönvellneszben:

A cigányság elleni uszításnak tekinthető, hogy napvilágra kerültek a berhidai rabszolgatartók rajos börtönvideói

Rajos bulivideókat küldtek haza füstösék a "böriből", lazán facebookoznak is – kitudódott, ezért kellett Pintérnek lépnie


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »