Most éppen egy elhunyt cigányvajda 2010 előtti történetével rágalmazzák a Jobbikot

Most éppen egy elhunyt cigányvajda 2010 előtti történetével rágalmazzák a Jobbikot

Minden napra jut valami, a Fidesz és pártsajtója az ábécé valamennyi betűje mentén kitalál egy történetet, hogy a korrupciós botrányaiba már-már belebukott kormányt mentve lejárassa az egyetlen esélyes kihívót, a Jobbikot.

A nemzeti konzultációval kapcsolatos manipulatív hazugságaiba és az elszámolatlan kampányköltéseibe belegabalyodott Fidesz kétségbeesetten újabb és újabb hazugságba menekül – ezt már Mirkóczki Ádám jobbikos szóvivő írta szombati közleményében, amiben arra reagált, hogy a Pesti Srácok nevű propagandatermék egy elhunyt cigányvajda régi, egyoldalú történetével akarja támadni őket.

Eszerint Vona Gábor 2010 előtt találkozott a megbecsült vajdával, a dunántúli Sárközi Antallal, akivel a kormánybarát lap szerint kopogtatócédulákat gyűjtetett volna pártjának. A vád életszerűségi igényét az sem zavarja meg, hogy közben ők maguk szörnyülködnek rajta, milyen „cigányellenes” volt a Jobbik.

A Jobbik szóvivője közölte: pártja soha nem kuncsorgott senkinél kopogtatócédulákért, ajánlásokért és nem vett részt soha a cédula-bizniszben.

Hírdetés

„A Fidesz ismét egy olyan dologgal vádol bennünket, amely pontosan rá igaz, a kopogtató cédulákkal kapcsolatos csalásokban ugyanis masszívan részt vett korábban a kormánypárt. Ráadásul egy halott embert használ fel piszkos játszmájához. Szintén a Fideszre igaz, hogy a cigányság felemelése helyett, annak nyomorára alapozva olcsón vásárolta meg szavazataikat.”

Majd így folytatta:

„Orbán Viktor fél. Fél legfőbb kihívójától, Vona Gábortól. Ismét felszólítjuk a kormányfőt, hogy szánalmas hazugságok gyártása helyett, álljon ki vitázni a Jobbik miniszterelnök-jelöltjével. Ne símaszkos plakátrongálókat, ne Terry Blacket és főképp ne egy halott embert használjon fel aljas támadásaihoz, hanem legyen bátor, egyenesen, férfiként álljon ki Vona Gáborral egy nyilvános politikai vitára.”

Mirkóczki közölte, hogy megteszik a szükséges jogi lépéseket, pert indítanak a kormányzati megrendelésre dolgozó, közpénzen kitartott Pesti Srácok portállal és mindazokkal szemben, akik átveszik hazugságaikat.

A Jobbik már közel 80 ilyen ügyet nyert meg az elmúlt 1-2 évben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »