Most egy intézetből szökött, jegyellenőrrel kekeckedő "16 éves lány" hasra esésén kell felháborodni

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 33 éves B. T. vasárnap délelőtt Szeged belvárosában ellenőrizte az utasok jegyeit és bérleteit egy tömegközlekedési járművön.

Az egyik utasnak, egy 16 éves lánynak nem volt jegye, és ellenállást tanúsított. Az ellenőr rendőri segítséget kért, ekkor a jegy nélkül utazó lány elszaladt a helyszínről. Az ellenőr utánament, és amikor utolérte, fellökte a lányt, aki elesett – eddig az MTI híre.

A rendőrségi közleményből azt tudhatjuk meg, hogy "az egyik közlekedő nem tudott felmutatni utazásra jogosító okmányt és ellenállást tanúsított a jegyellenőrrel szemben".

Hírdetés

Továbbá: az ellenőr rendőri segítséget kért, ekkor a jegy nélkül utazó lány elszaladt a helyszínről. B. T. a sértett után ment, és amikor utolérte, fellökte a 16 éves lányt, aki ennek következtében elesett.

A Délmagyar információi szerint pedig körözték a lányt, miután az egyik nevelőotthonból engedély nélkül eltávozott. Telefonon megkeresték az ügyben a rendőrség szóvivőjét és Jászai Linda megerősítette információikat.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »