„MOSLÉKSZÖVETSÉG”

„MOSLÉKSZÖVETSÉG”

A győri jobbikosok az alábbi közleményt jelentették meg ma reggel: 

Fodor Roland

ELJÖTT A VÁRT PILLANAT!

KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL! 

A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!

Joggal merül fel a kérdés: miért csatlakoztunk az elején ehhez a vállalhatatlan és elvtelen összellenzéki bohózathoz? Azért, mert tervünk szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben. Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk – minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén. Csöbörből vödörbe esnénk. Ezért arra kérjük korábbi és jelenlegi szavazóinkat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint civil és független jelöltekre, akik nem részesei ennek a pártpolitikai őrületnek, akiknek valóban Győr a legfontosabb. Mi is így fogunk tenni.

Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk.

Hírdetés

Szebb jövőt!

Jobbik Győri Alapszervezete

U.I.: Mindazoktól elnézést kérünk, akik az elmúlt pár hónapban csalódottan azt hihették, hogy képesek lennénk egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni, aki még a -ba,-be és a -ban,-ben határozó ragokat sem tudja helyesen használni.

A Jobbik Győri Alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt. A többiek pedig nyugodtan lépjenek át a DK-ba, ott majd naphosszat lehet csókolgatni Vadai Ágnest, vagy lerészegedni a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel.

Kiegészítés az együgyűeknek: Sem baloldaliak nem vagyunk, sem fideszesek. Sokaknak nehéz ezt felfogni, de rossz hírem van számukra. Aki csak ellentétpárokban tud gondolkodni, annak nem való a demokrácia.

 

Nos, e helyről is üzenjük: helyes döntést hoztatok. És külön kedveljük az általatok megalkotta fogalmat: „moslékszövetség”, „moslékkoalíció”.

Magunk is így gondoljuk, csak nem tudtuk ennyire frappánsan megfogalmazni. Köszönjük! 

U.i.: A Fidesz pedig nem korrupt. Vagy ha igen, semmivel sem korruptabb, mint a ti pártotok, a Jobbik, vagy az összes többi. Ez a „korrupt Fidesz”, „korrupt kormány” csak egy politikai találmány, amelyből immáron kilenc éve politikai hasznot remél húzni az ellenzék. Az eredmény látható. Próbálkozzatok valami mással.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »