Morális szex

Az ember fia néha komolyan elgondolkodik azon, most azonnal pakolja be az asszonyt a kocsiba és a lehető legnagyobb sebességgel húzzon le az első vízpartra pecázni, fröccsözni, vagy lángost enni a létező legnagyobb távolságra a magyar belpolitikától, de hát a szabi még messze, meg hát így is, úgy is megtalálnak a hírek.

A nagy visszavonulás helyett tehát itt van nekünk a mindent átszövő magyar közélet, a kétharmad III/II-esével, a nagyon is ortodox orális külpolitikát folytató miniszterelnökkel, vagy épp a perét előre lezsírozó olajvezérrel.

Pedig olyan szépen indult mindent. Viszonylagos épségben letudtunk két választást a háromból, jön a jó idő, kezdődnek a fesztiválok és persze este hattól rá is lehet tapadni a kétévente látott tévére, hogy bárgyú tekintettel bámuljunk az asszonyra, ha nem sörrel jön be a nappaliba.

Hírdetés

Nos, ebbe az idillbe piszkított bele a hírhedt magyar közélet. Illetve a lengyel, amelynek lehallgatási botrány-hulláma azért a mi partunkhoz is elér. Ebből aztán megtudhattuk, hogy a magyar miniszterelnök apait, anyait beleadott a keleti nyitás érdekében. Ám, mielőtt hanyatt esnénk a meglepetéstől és a műfelháborodástól, azért tegyük gyorsan hozzá, hogy a magyar külpolitika erősen 18+-os forgatókönyvét immáron hosszú évtizedek óta a mélytorkos komoly szakértői írják, akiknek majdnem mindegy milyen égtáj szerint áll az a bizonyos szerszám. Ne most kezdjünk bele a pirulásba.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »