„Mondjuk, bejönnek és a Hír Televíziót lekapcsolják”

„Mondjuk, bejönnek és a Hír Televíziót lekapcsolják”

30 ponton szólhatna bele a kormány az emberek életébe és az állam működésébe a tervezett terrorveszélyhelyzet bevezetése esetén.

Hírdetés

Az LMP társelnöke szerint nincs definiálva, hogy mit jelent a jelentős terrorfenyegetettség. „Azt nem támogatjuk, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke mindenféle kontroll, parlamenti felhatalmazás nélkül 60 napra olyan különleges jogrendet vezessen be ebben az országban – itt már régen nem a honvédség részvételéről van szó –, hogy innentől kezdve, mondjuk, bejönnek és a Hír Televíziót lekapcsolják, nem engedik, hogy az emberek külföldre, mondjuk, Ausztriába elmenjenek dolgozni, blokkolják az internet- és postai forgalmat, betiltsák mondjuk a gyűléseket” – szögezte le Schiffer András társelnök.

Szép és modern színházterem a TEK-nek

Közel 25 millió forintból korszerűsítik a színháztermet a Terrorelhárítási Központ laktanyájában. Hangeszközök beszerzésére 7,3 millió forintot költenek, 17,6 millióból pedig vizuáltechnikai eszközöket vesznek. Mindkét nyertes ajánlat magasabb összegről szól, mint amivel a TEK eredetileg számolt. A közbeszerzésen verseny nem volt, a TEK azzal a két céggel szerződött, amelyet meghívott a tárgyalásra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »