MONACObet-Liga: Radványi Miklós az év edzője, Šimko az év játékosa

Pénteken 17 órától tartotta ünnepélyes gálaestjét és kiértékelését a MONACObet-Liga és a harmadik ligák.

A gálaesten nem nagy meglepetésként több díjat is bezsebelt a Komáromi FC. A 2023/2024-es bajnok KFC jövő héten már a Niké Ligában debütál, de előtte még a klub képviselői részt vettek a Poprádon megrendezett gálaesten.

A szavazatok alapján a MONACObet-Liga 2023/2024-es idényének legjobb edzője Radványi Miklós lett.

„Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki rám szavazott, és szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, akik nélkül ezt a díjat nem kaphattam volna meg. Köszönöm szépen!”

fogalmazott a gálaesten bejátszott videóban Radványi Miklós, aki személyesen a klub körüli teendői miatt nem tudott részt venni a díjkiosztón.

Radványi Miklós nevében a díjat Martin Šimko, a KFC kapitánya vette át.

Hírdetés

Műsorvezetői kérdésére a KFC sikerének titkáról a később szintén díjazott Šimon Šmehyl elmondta, hogy jó csapatot sikerült összerakni, úgy véli ez adta az alapot a sikeres szerepléshez.

A MONACObet-Liga előző idénye legjobb játékosának Martin Šimkot választották meg. A KFC kapitánya hátvédként 9 gólt szerzett az elmúlt évben, emellett az idény összes meccsét végigjátszotta, egyetlen percet sem hiányzott.

„Először is szeretnék köszönetet mondani a szavazatokért, ahogy játékostársaimnak, az egész klubnak a remek szezonért, és nem utolsósorban köszönet családomnak és menyasszonyomnak”

fogalmazta meg köszönetét Šimko.

A gálaesten bemutatták a MONACObet-Liga álomcsapatát is, melyben három komáromi játékos kapott helyet: Martin Šimko, Šimon Šmehyl és Németh Tamás.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »