MÖM-vezető: Európa védelmezőit kitiltják a szabadságharcos Soros-tanítványok, de a felforgatók szabadon grasszálhatnak

MÖM-vezető: Európa védelmezőit kitiltják a szabadságharcos Soros-tanítványok, de a felforgatók szabadon grasszálhatnak

A Magyar Narancs elnevezésű nemzetidegen, felforgató média tájékoztatása alapján, Jim Dowson és Nick Griffin brit állampolgár nemkívánatos személy Magyarországon – írja László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője portálunkhoz eljuttatott levelében.

A globalista hírferdítő gépezet egyik éllovasa, természetesen azonnal vetít, és sajátos érdekei szemszögéből tálalja az információt.

A hír úgy tűnik igaz, és valóban nemcsak Jim Dowsont, hanem a Brit Nemzeti Párt volt elnökét, egykori EP-képviselőt Nick Griffint is nemkívánatos személynek minősítették Magyarországon.

Csupán csak a kenyéradó gazdáiknak történő „dicséretes” lejelentést követően, azok ferdehajlamú médiájának történő kiszivárogtatása után, jelent meg egy nyúlfarknyi híranyag az esetről.

Hírdetés

Az ilyen a lebukástól való félelmében örökre zsarolható marad, vagyis bármilyen jóhiszemű is, de alkalmatlan és képtelen egy állam érdekképviseletére.

Tehát ismét lelepleződött a hazugságipar, és újra kibújt a szög a zsákból. Ameddig a felforgató idegenek és a valódi terrorveszélyt jelentő iszlamisták, tömegével szabadon grasszálnak, tüntetnek Magyarországon, addig a valódi nemzeti értékek képviselőit indoklás nélkül kitiltják hazánkból.

A fű alatti gépezet számomra az egykori kommunista mechanizmust eleveníti fel és egyre inkább úgy érzem, hogy ismét beköszöntött a fortélyos félelemre épülő korszak Magyarországon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »