MÖM: többen a cigányok bosszújától féltek Jászapátiban

MÖM: többen a cigányok bosszújától féltek Jászapátiban

A Jászságban nemcsak az őshonos magyar lakosságnak, de a cigányságnak is elege van az uszító és felforgató tevékenységet folytató önjelölt kisebbségi vezetőkből – írja a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hírszolgálata. Alább a folytatás.

Tegnap délután Jászapátin a nagy médiaháttérrel beharangozott kisebbségi ellentüntetésen mindössze csak 60-70 fő gyűlt össze (akik közt – a médiában megjelenő fényképek alapján – több drogos bűnöző is jól látható), amely egyértelműen alátámasztja a cigányság többségének elhatárolódását a provokatív hangadóktól.

Mindeközben a Mi Hazánk Mozgalom és a társzervezetek rendezvényén, a Vásártéren több mint ötszáz, egyes becslések szerint közel ezer demonstráló gyűlt össze annak ellenére, hogy a közbiztonság helyreállításáért meghirdetett demonstrációra nagyon sokan nem mertek elmenni a fenyegetések és a beígért bosszú miatt.

Ezt az információt erősíti meg az alábbi üzenet is, amely Jászapátiból érkezett a MÖM vezetőjéhez, László Attilához. Természetesen a fenyegetések miatt név nélkül tesszük közzé:

Hírdetés

„Szia! Több magyar elment volna Jászapátiba, de utána meg a cigányok rájuk támadtak volna az utcán, meg bárhol. Sok sikert kívánunk és minden tiszteletünk a Mi Hazánk Mozgalomé és azoké, akik támogatják a bűnözés megállítását. Sok sikert kívánunk!”

A jászsági emberek egységesen rendet akarnak, és az ott élő lakosság döntő többsége, etnikai hovatartozásától függetlenül elhatárolódik a szélsőséges, magyargyűlölő kisebbségi vezetőktől és pártoktól.

Rendet és biztonságot a Jászságban!

Toroczkai: civilizációnk felszámolására két biológiai fegyvert vetnek be ellenünk: a cigányságot és a koronavírust

Setétségbe borult a Mi Hazánk irodája


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »