MÖM: fenyegetéssel és tettlegességgel válaszoltak a “svéd cserediákok”, amikor fizetésre szólították fel őket

MÖM: fenyegetéssel és tettlegességgel válaszoltak a “svéd cserediákok”, amikor fizetésre szólították fel őket

A MÖM hírszolgálata írja:

Sürgős segítségkérés érkezett a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz egy XV. kerületi idős, nyugdíjas úrtól. Sajnos az eset már szinte minden napos kicsiny hazánkban. "Svéd cserediákok" költöztek be egy albérletbe, amit természetesen nem hajlandók fizetni, fenyegetés, életellenes cselekmények, a rendőrség és a polgárőrség inkompetenciája még jobban ráerősít. 

A MÖM XV. kerületi tagjai azonnal felkeresték az urat és megvizsgálták az ügyet. 

Hónapok óta nem fizetnek lakbért, rezsit. Az ingatlanbitorlók a szépen kérésre fenyegetéssel válaszoltak, és az idős úr sérelmére tettlegességig fajult helyzet.

Az eset miatt rendőrségi feljelentések tömkelege született meg, ennek ellenére mégsem történt változás.

Az idős úr tanácsunkra azonnal felszólította írásban, levélben az ottlakókat, hogy rövid határidőn belül el kell hagyniuk a helyet.

Majd tegnap eljött a végső határidő letelte, így este 6-kor meglátogattuk az ingatlant, ahova a MÖM XV. kerületi tagjaival és a tulajdonossal érkeztünk. Nem találtunk senkit, csak szemetet, mocskot és rengeteg személyes holmit hagytak maguk után. Látszik, hogy sietve távoztak a helyszínről. Gyanítjuk, hogy számítottak az érkezésünkre, és inkább patkányok módjára elhagyták a süllyedő hajót.

Hírdetés

Gyors zárcseréket, kapuk gyors javítását elvégeztük, hogy ne tudjanak újra visszatérni "véletlenül" a házbitorlók. Az okozott kár, a nem fizetett rezsiköltség és a bérleti díj, több millió forintnyi összeget tesz ki.

Illegális lakásfoglalók és a tehetetlen rendőrség nyomában járt Gödöllőn a MÖM

Feltört lakások reményvesztett tulajdonosai kerestek meg bennünket Gödöllőről az elmúlt napokban. Mint elmondták minden próbálkozás hiábavaló volt eddig és a rendőrség is tehetetlen az ügyben, így nem tudnak megszabadulni a lakásukba beköltözött alakoktól.

A segítségkérést követően a MÖM Gödöllő, Gomba és Budapest szervezetének a tagjai segítettek, először egy idős hölgynek a saját tulajdona birtokba vetelében. Egy másik eset kezelése is folyamatban van itt néhány nap múlva várható eredmény, amelynél sajnos a rendőrség részéről felmerült a hivatali kötelesség megszegése.

Az illegális lakásfoglalók etnikai hovatartozását egyik esetben sem említjük. Úgyis tudja mindenki!

 

Újabb tanulságos történet arról, miért nem adjuk ki cigánynak a lakásunkat

A magyarok életét megkeserítő kiscsaládot lakoltattak ki Újpesten – Cigányimádó Geri soron kívül intézkedett

Egész nap ordítozó cigány kiscsalád ellen várnak házi praktikákat

Rendrakás a VIII. kerületben – kitessékelte a lakásfoglaló cigányt a MÖM

Újabb eset bizonyítja: cigánynak nem adunk ki lakást (sem) – és igen, azért, mert cigány 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »