MÖM: elég volt a lezárásokból!

MÖM: elég volt a lezárásokból!

Hazánkban szinte minden családot érint a vendéglátóhelyek, sportlétesítmények, edzőtermek, uszodák, színházak és egyéb típusú szórakozóhelyek több hónapja tartó bezárása.

Miközben a multi áruházláncok, plázák és kaszinók tömve vannak és extraprofitot zsebelnek be, addig a hazai kisvállalkozók, munkavállalók és családok ezrei mennek tönkre. Az államtól kézzelfogható segítséget nem kapnak, az 50% bértámogatás egy zárva tartó üzletnél pedig semmit sem ér.

Az összességében több ezer vendéglátós, edzőterem-tulajdonos és munkavállaló helyzete mára tarthatatlanná vált. Ezért követeljük, hogy a kormány oldja fel az edzőtermek és vendéglátóhelyek működésének a tilalmát, vagy pedig azonnali hatállyal adjon valós támogatást a magukra hagyott egyéni, kis- és középvállalkozásoknak!

Hangsúlyozzuk, hogy nem a koronavírus létezését tagadjuk, hanem az indokolatlan korlátozások feloldását szeretnénk minél előbb elérni.

Hírdetés

Mi szolidaritást vállalunk a hazai vállalkozásokkal!

Amennyiben a kormány nem enyhít a korlátozásokon, akkor tiltakozásul a fizikai jelenlétünkkel is támogatjuk a megnyitó vendéglátóegységeket és edzőtermeket, továbbá csatlakozunk az utcai megmozdulásokhoz!

Mi ott leszünk, ahol szükség lesz az összefogásra! – áll a Magyar Önvédelmi Mozgalom közleményében.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »