Molnár Ricsi még életben van, de ennél többet nem közölnek az állapotáról

Molnár Ricsi még életben van, de ennél többet nem közölnek az állapotáról

Már a közeli hozzátartozókat és a férfi ügyvédjét sem tájékoztatják a Dózsa György úti gázoló állapotáról, aki most áprilisban kapott másodszorra sztrókot.

A Dózsa György úti gázoló néven elhíresült férfi először tavaly decemberben, majd idén áprilisban is sztrókot kapott. A berettyóújfalui börtönkórházból a debreceni klinikára szállították, ahol megműtötték, és mesterséges kómában tartják – az RTL Klub szerint ezek a legutóbbi információk a három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélt "M." Richárd állapotáról.

A Dózsa György úti gázoló válságos állapotban lehet, hiszen eszméletlenül került lélegeztetőgépre. Ennél többet jelenleg a hozzátartozói sem tudnak az elítélt férfi hogylétéről, legfeljebb annyit, amit a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is megerősített: "M." Richárd az intenzív osztályon is 24 órás felügyelet alatt áll.

Hírdetés

A hivatalos kapcsolattartó, vagyis a család eddig a debreceni kórháztól személyesen kapott tájékoztatást, azonban a hét elején ezt a lehetőséget is megszüntették, azóta a közeli hozzátartozóknak sem adnak ki semmiféle információt.

Molnár folyamatosan kapcsolatban volt az ügyvédjével, ám a legutóbbi kórházba kerülése előtt már nem kereste az ügyvédet. Kedden az ügyvéd telefonon kért tájékoztatást a debreceni kórháztól, szűkszavúan csak annyit mondtak: a fogvatartott még életben van.

Molnár az ügyvédjének korábban teljes elszigeteltségben és magányban zajló börtönkörülményeiről számolt be. Élettársa szerint a férfit első sztrókja után teljesen elhanyagolták: nem segítették a tolókocsiba került, sokszor zavart maffiózót, aki többször elesett a cellában, és az ágyból sem tudott felkelni, írja az Index.

Korábban írtuk: Molnár Ricsi újabb szélütését követően lélegeztetőgépre került


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »