Möllert meglepték a magyar játékosok

Möllert meglepték a magyar játékosok

A válogatott másodedzője összehasonlította az edzői és a játékoskarrierjét. Játékosként könnyebb volt, akkor tudta befolyásolni a meccs alakulását.

„Edzőként éppen a felkészülésben tudok segíteni, a mérkőzés menetére vonatkozó terv megalkotásával, más kérdés, hogy azt már a játékosoknak kell megvalósítaniuk a pályán. Meglepett, hogy a magyar játékosok mennyi mindent megtanulnak, nyitottak az újra” – mondta Andy Möller. Hozzátette, hogy még semmit nem ért el a válogatott, koncentrálnunk kell a következő mérkőzésre.

Hírdetés

„Nagyszerű volt a győzelem a nyitómérkőzésen, de ez csak pillanatfelvétel volt, semmi más. Izland ellen próbáljuk felépíteni a feszültséget, megfelelően felkészíteni a játékosokat. Szombaton higgadtan kell gondolkodniuk a pályán. Nem foglalkozunk a 2011-es 4-0-s győzelemmel, az már régen volt, azóta mindkét válogatott sokat fejlődött. Izland az utóbbi években összeszokott csapatot alkot, tudjuk, hogy nehéz lesz ellenük” – mondta Möller, aki még azt is jelezte, hogy élmény Bernd Storckkal együtt dolgozni, szerinte jól kiegészítik egymást.

Király Gábor jó hatással van az egész csapatra, és tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű a marseille-i gyepszőnyegen futballozni, a mérkőzést megelőző napon nem is edzhetnek a helyszínen, de ez nem befolyásolhatja az Izland elleni találkozó végeredményét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »