Mohamedánfertőzött negyedben rabolták ki Hága polgármesterét – megpróbálta eltitkolni, de lebukott

Mohamedánfertőzött negyedben rabolták ki Hága polgármesterét – megpróbálta eltitkolni, de lebukott

Egy migránsnegyedben rabolták ki Hága polgármesterét, de a városvezető ezt el akarta titkolni – számolt be a meghökkentő esetről a Voice of Europe.


Pauline Krikke, Hága polgármester asszonya

Hírdetés

Egy migránsok által nagy számban lakott negyedben rabolták ki Pauline Krikkét, Hága polgármesterét. A polgármester asszony megpróbálta eltitkolni a rablást, de a holland RTL végül tudomást szerzett az esetről, így a városvezetőnek el kellett ismernie a bűncselekményt – írta a Voice of Europe.

Az eset Schilderswijk egyik villamosmegállójában történt. A városrész arról nevezetes, hogy lakosságának több mint 90 százaléka bevándorló. Az Iszlám Állam terroristáinak tökéletes búvóhelye a terület, a bűncselekmények nagy száma miatt a rendőrségnek is gyakran kell intézkednie.

Pauline Krikke a nos.nl című weblapnak mesélte el a történteket. Eszerint egy villamosmegállónál várakozott, amikor egy férfi lerántotta a válláról a táskáját. Elmondása szerint minden olyan gyorsan történt, hogy nem tudta megfigyelni sem a támadót. Megpróbált ugyan utánaszaladni, de az pillanatok alatt eltűnt. Ekkor értesítette a rendőrséget.

(Híradó – Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »