"Mocskos nácik!" – hátba rúgták a jobbikos fórumra igyekvőket

"Mocskos nácik!" – hátba rúgták a jobbikos fórumra igyekvőket

A sályi fórum megzavarása még múlt hét csütörtökön történt, azonban a politikus a húsvétra való tekintettel csak az ünnepek után számolt be arról. 

Lukács Attila fórumait az utóbbi időben rendre elkísérte a Bükkalja TV stábja, azonban a beszámolók nem jelentek meg sehol. Megvágott felvételek azonban felbukkantak egy primitív lejárató portálon. 

A televízió többségi tulajdonosa, illetve vezetője a fideszes Szabó Gergely, aki nem mellesleg Harsány polgármestere, illetve Tállai András focicsapatának, a Mezőkövesd Zsórynak a sajtófőnöke. Felesége, Szabó-Bodnár Ágota pedig a mezőkövesdi médiát összefogó Nonprofit Kft.-nek az ügyvezetője.

Csütörtökön a Jobbik először Harsányban tartott fórumot, ahol Szabó Gergely személyesen is megjelent – a saját tévéje kamerája előtt – és miközben a megyei közgyűlésben 3,5 évig szinte meg sem szólalt, itt előadott egy hazugságoktól hemzsegő monológot, majd fogta magát, a választ meg sem várva, elviharzott a kormánypárti politikus. 

Lukács Attiláék ezután átmentek Sályba, azonban ott

„egy előre felhergelt, törvénysértő, magukból teljesen kivetkőzött csoport várt, (amelynek jó pár tagja már régóta ismerős a rendőrség és a bíróság előtt,) és persze teljesen véletlenül ott volt Szabó Gergely televíziója is élesre állított kamerával”

– számolt be az esetről az ellenzéki politikus.

Hírdetés

Mivel a hőzöngők nem távoztak, ezért a jobbikosok rendőrt hívtak, és végül nagy nehezen felállt egy rendőrsorfal. Azonban így sem jártak jól azok, akik át akartak jutni a sorfalon, a tömeg szidalmazta az embereket, és akit tudtak, hátba rúgtak.

Érdekes egyébként, hogy nem a manapság divatos allahozás, hanem a 10 évvel korábbi rassztisztázás ment:

„mocskos nácik! Takarodjatok! Nem kelletek ide!”

– kiabálták.

Jellemző, hogy a rendőrök nem a törvényeket megszegő csődületet, hanem a jobbikosokat kérték meg arra, hogy hagyják el a helyszínt. Mindenesetre a legerősebb ellenzéki párt tagjai még aznap bejelentést tettek a rendőrségen. 

Ahogy Lukács Attila a Facebook-posztjában is összefoglalta:

„Itt tartunk. Aki nem osztja a kormány véleményét az másodrendű állampolgár, és már a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Persze sunyin, a háttérből szervezve. Szóval itt tartunk és még hol a vasárnap, és mi lesz még utána, ha Orbán valóra váltja március 15-i fenyegetését, amely szerint mindenkivel leszámol, aki neki és körének nem tetszik.”

Mindeközben Tállai András stadionjában nem adnak számlát a sör után.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »