MJB: Észrevételek és kérdések

1

Ki tudná megmondani, hogy (a cinikus) Lázár János úrnak (mint  utcahosszal vezető első helyezettnek),  hány pontot sikerült lefaragni eddig a FIDESZ-KDNP népszerűségi listájának pontszámaiból?   Pintér Sándor úr aspirálhat  még az első helyre,  de  valószínűbbnek látszik, hogy a jelenlegi stabil  második hely birtokosa marad.  A harmadik helyfoglaló személye még kétséges, mert Kövér László,  Deutsch Tamás  (alias: Deutsch-Für Tamás) és Hende Csaba  urak  fej fej mellett kocognak, és  messze kiemelkednek a „futottak még”  gazdag listájából.

2.

Ki tudná megmondani, hogy  mennyi hasznot hozott eddig hazánknak és az EU-nak Deutsch Tamás úr(?), aki fáradtságosan, de szorgalmasan ingázik (EP pénzén)  Budapest és Brüsszel között(hetente),  miközben   a parlamenti,  az MTK elnöki, valamint  családi elfoglaltsága mellett még az internettel kapcsolatos  nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseit és az egyeztetések lebonyolítását is a nyakába varrták!

Tisztelt KINEVEZŐK vagy MEGBÍZÓK! A trágár kifejezéseiről hírhedt  honatyát és öt gyermek nevelésében  aktív szerepet vállaló  apukát, nem lenne szabad  újabb munkával megterhelni!

Hírdetés

3.

A tízórás munkanapra való áttérés törvényszegést (önkényt, kiskirályoskodást) jelent,  a magyarázkodás pedig közutálatot gerjeszt! Ha Lázás úr a feltupírozott miniszteri, államtitkári, helyettes államtitkár és tanácsadói létszám mellett csak napi tíz órában (vagy  tizenkettőben) képes elvégezni bokros (esetenként elfuserált) teendőit, akkor ( kívülálló és fel nem kért tanácsadói  javaslatom elfogadásával)  szerveztesse át a munkamódszerét, vagy  adja át a helyét másnak!

Közreadta:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »