Mivel vasárnap délután van, és ráérünk, segítettünk a 888.hu-nak súgógép-ügyben, reméljük, olvassák!

Mivel vasárnap délután van, és ráérünk, segítettünk a 888.hu-nak súgógép-ügyben, reméljük, olvassák!

A 888 szerkesztői annyira elaléltak Vona Gábor szombati beszédétől, hogy nem is tudtak mit kezdeni az elhangzottakkal, de aztán észre vettek egy fekete foltot a képernyő jobb oldalán, és akkor valami eltört bennük. Pontosabban nem is ők figyeltek fel a különös tárgyra, hanem egy olvasói levél hívta fel a figyelmüket erre (azt nem tudjuk, hogy ugyanaz volt-e most is a súgójuk, mint amikor nem létező jobbikos szervezetekről képzelődtek), bárhogy is kezdődött, de mikor behunyták szemüket, egy súgóképet láttak maguk előtt.

Mivel vasárnap kora délután van, és ráértünk, megkérdeztük a Jobbik Sajtóosztályát, hogy Vona Gábor tényleg súgógépet használt-e a szombati évértékelőjén.

Hírdetés

Válaszukban azt írták, hogy “nem”. Sőt, még azt is elárulták, mi az a különös tárgy, amiről a 888 olvasója (:D) azt hihette, hogy súgógép: egy időmérő szerkezet volt az (olyan, mint az időgép, csak mégsem). Lapunk úgy sejti, a leendő miniszterelnök így követte az idő múlását.

A Jobbiknál egyébként úgy tartják,

“nem is csoda, hogy nem az elhangzottak tartalmával foglalkozik a kormányzati lakájmédia, hiszen az még a független elemzők szerint is egy tisztán érthető, profin előadott, nem papírból olvasott évértékelő volt”.

Mondjuk arról persze már G. Fodorék sem tehetnek, hogy főnökük és kenyéradójuk, Orbán Viktor már jó ideje képtelen arra, hogy egy ilyen horderejű beszédet elmondjon – akár úgy, hogy papír van a kezében. Ezért nem akartak hinni a saját szemüknek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »