Mivé züllött le ez az ország? Félelmetesen visszataszító…

Egy hét alatt három fiatalt végeztek ki brutálisan a XVII. kerületi Újlak utcában, egymástól mindössze ötszáz méterre. Az egyik támadó még a helyszínen fejbe lőtte magát, a másikat egy hajtóvadászat során elkapták. Neki az első gyilkosság adott ötletet – írja a Bors.

Kétségbe­esett kiáltozásokra és szívet tépő zokogásra riadtak fel péntek este a fővárosban a máskor csendes, nyugodt, XVII. kerületi Újlak utca lakói. Az egyik ház hatodik emeletén a 17 éves W. Dávid egy késsel várta a lépcsőházban szerelmét. Amikor a 19 éves S. Fanni hazaért, a fiú hátulról leütötte a folyosón, egy késsel átvágta a torkát, majd elmenekült. Fanni testét egy 12 éves gyerek fedezte fel.

Hírdetés

Végzetes tette előtt W. megmondta a lánynak, hogyha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja vé­gezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg – nyilatkozta név nélkül egy barát a bulvárlapnak.

A késelés után Dávid a vérbe fagyott áldozatát otthagyta, és elmenekült. Egész éjjel folyt a hajtóvadászat utána, a rendőrök az egész környéket ellepték, a lakókat addig se be, se ki nem engedték a házból.

A Bors információi szerint a fiú a gyilkosság után végezni akart magával, búcsúüzenetet is hagyott, azonban terve nem sikerült, ugyanis tette után nem sokkal a házában elfogták.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »