Mitsubishi L200 Power Performance: Ha különbözni akarunk…

Mitsubishi L200 Power Performance: Ha különbözni akarunk…

A Mitsubishi csehországi és szlovákiai vezérképviseletnél hagyománynak számít, hogy időnként piacra dobnak egy-egy extra változatot a népszerű L200-as modellből. Ilyen volt az utóbbi években a Rock Proof és a Mountain Sherpa, most viszont a népszerű pick-up egy, úgymond városi látványverziójával lepték meg a vásárlóközönséget.

Előrebocsátjuk: az autó legendás terepképességei ebben a kivitelben is változatlanok maradtak. Mi több: a motor teljesítménye 150-ről 173 lóerőre, nyomatékának csúcsa pedig 400-ról 502 Nm-re nőtt. A további változások már kizárólag a külső megjelenést, illetve a szereltséget érintik: fekete bukókeret, alumínium platófedél, a tetőbe integrált LED fényszóró, a raktér masszív gumiszőnyege, és az autó „Power Performance” díszítése.

Hírdetés

A beltérben pedig a Kufatec cég által kifejlesztett Sound Booster Pro hangrendszer érdemel külön említést, amely a kipufogóendszeren keresztül V6-os vagy V8-as motorok hangját képes generálni, akár okostelefon-alkalmazás segítségével is. Az extra L200 egyébként az autó legmagasabb, Instyle Plus szereltségéből építkezik.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »