Mit vártatok, magyarok? Ugyanennek a nyugatnak köszönhetjük Trianont!

Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apony gróf jósolt nyugatnak:
Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták.

Elszakították a nyugati nagyhatalmak Magyarország területének 2/3-át. Csonkolás, szinte visszavonhatatlan tragédia. Tort ülnek felettünk, lassan 100 éve ott nyugaton. És most újra ünnepelnek. Történelem volt tegnap: mint Apony gróf úgy állt Orbán Viktor az EP kivégzőosztaga előtt.

Most még “csak” jelentéseket készítgetnek, “elítélgetnek” minket, aztán majd kirúgnak innen, meg onnan, majd megvonják a pénzeket, aztán ha tovább “renitenskedünk”, akkor majd létrehoznak egy Európai Hadsereget és mondjuk bevonulnak hozzánk, csak úgy barátilag, mert nem akarunk bevándorlóország lenni!

Hírdetés

MAGYAROK! SEMMI SEM VÁLTOZOTT! Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apony gróf jósolt nyugatnak:

Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták

Egyébként pedig idézzük Széchenyit:

Magyarország nem volt, hanem lesz

MINDENSZÓ.HU


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »