Mit tud egy 26 ezer forintos pizza?

Mit tud egy 26 ezer forintos pizza?

Félreértés ne essék, ez nem vendéglői ár! Hogy drága a Balaton?

Két napja kering az online térben a Slobodna Dalmacija interjúja azzal a pékség tulajdonossal, aki készít olyan pizzát is, amelyik több mint 26 ezer forintba kerül. És veszik! A pizzának a tulajdonos szerint – Tom Lekaj helyett a testvére, Marjan nyilatkozott, mert ő beteg volt – semmiféle speciális összetevője nincs, az ára pedig, hiszik azt, vagy nem, azért olyan magas, mert ilyen üzleti modellt követnek. Félreértés ne essék, ez nem vendéglői ár! Nem is ötcsillagos étteremben szolgálják fel, hanem egy egyszerű pékségben. Sorban állás után lehet kérni abból a 26 ezresből is. Igen, van olcsóbb, a Margarita mindössze 320 kunába kerül (segítek: kb. 17 ezer forint) és ez is az esti-éjszakai tarifa idején magasabb úgy 20%-kal.

A Slobodna Dalmacija újságírója felteszi a kötelező kérdést, hogy Marjan nem nevezi-e ezt rablásnak? A tulajdonos viszont egyszerű válasszal készült, hisz kint van az ár az árlapon, nem kötelező megvenni. Viszont, mivel a rendeléseket és a fizetést is lehet online végezni, telefonján megmutatja: az előző nap ugyanaz a társaság rendelt nála két ütemben 4900 és 2500 kunáért. Ne számoljanak, tizenötezer híja a 400 ezer forintnak!

Szóval, ha arra járnak – Hvar sziget, tudják, a szigeteken minden drágább –, és éhesek, forduljanak be esténként a hvári Drink’s and Pizza Pallace-be és vegyenek jumbo hvarmix pizzát. Ha sok lenne a 26 ezer, nyolcadot is adnak… , de azt már számítsa át forintba, aki majd vásárol!

Hírdetés

Hogy drága a Balaton? Igen, én szeretem, nekem drága… 😉

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »