Mit tegyünk Trumppal? Lelőhetjük!

Mit tegyünk Trumppal? Lelőhetjük!

David Attenborough egyike volt azon médiaszemélyiségeknek, akik még nem szóltak hozzá Donald Trump, republikánus elnökjelölt működéséhez, mostanáig. Az Independent cikke szerint a világhírű természetfilmes egy rádióműsorban fejtette ki véleményét az amerikai politikusról, és meglepő módon a hozzászólásában egy fegyver is felbukkant.

– Nekünk, briteknek kevés lehetőségünk van, hogy befolyásoljuk az amerikai elnökválasztás végkimenetelét – fogalmazott a filmes, majd egy extrém megoldást javasolt. – Számos hasonlót átéltünk már korábbi elnökök alatt, mindannyian egyformán bűnösök voltak… de mégis milyen lehetőségeink vannak – tette fel a kérdést Attenborough. Aztán halkan válaszolt: „Lelőhetjük, ez nem is rossz ötlet.”

Hírdetés

A természetfilmes elmondta azt is, nem ért egyet a BBC döntésével, hogy kirúgták az itthon is látható Top Gear című autós műsor egyik sztárját, Jeremy Clarksont. – Sajnálom, hogy elküldték, mert így hiányozni fog a mélyen intézmény- és hatalomellenes hangvétel a műsorból – emelte ki. Clarksont még tavaly márciusban rúgták ki, miután megütötte egyik kollégáját, aki az eset után kórházba került. 

Attenborough egyébként nemsokára újra visszatér a képernyőre, hiszen, ahogy mi is megírtuk, november 6-án mutatja be a BBC One a Bolygónk, a Föld című természetfilmjének második részét.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »