Mit – Kit “szolgál és véd” a rendőrség?

Mit – Kit “szolgál és véd” a rendőrség?

Mit – Kit “szolgál és véd” a rendőrség, ha Magyar emberek, betegek, öregek, Magyar anyák, gyermekek kilakoltatásában segédkezik!

A rendszert szolgálják és védik!

Mint ahogy védték és szolgálták a rákosi rendszert, a kádári rendszert, a gyurcsányi rendszert és most éppen az orbáni rendszert.

Bármilyen rendszert szolgálnak és védenek mindennemű igazságérzet, morális – emberi tartás, nemzeti – Magyar nemzeti elkötelezettség nélkül !????

Azt mondják rendőrnek lenni hivatás… élethivatás… Az igazságot védeni hivatás ! Másokon segíteni hivatás ! Másoknak jót tenni hivatás !

DE!!! Az éppen aktuális rendszert szolgálni és védeni, ami folyton változik mint a kaméleon, ami rendszerek válogatott, gátlástalan módszerekkel fosztogatja, nyomorítj , tizedeli a nemzetet, az HIVATÁS !

Senki nem kényszerít rá egyetlen embert sem , hogy rendőrnek álljék .

Hírdetés

Állítólag ez a regnáló kormány Keresztény és Nemzeti. Egy Keresztény Nemzeti kormány működésébe, hogyan fér bele, hogyan összeegyeztethető, hogy Magyar honban Magyar embereket, Magyar anyákat, betegeket, gyermekeket, elszegényedett rászorulókat raknak ki erővel a hatalom erejével és jóváhagyásával otthonaikból a RENDŐRSÉG segédletével… a ” Magyar ” rendőrség segédletével

A lelkiismeret JELez !!!… súg… Isteni sugallat…, Jelzi, hogy mi helyes és mi helytelen…

A lelkiismeret az Isteni énünk üzenete…, mely felette áll ember és érdek alkotta jognak, törvénynek…

Mikor elmegy az emberfia ebből a világból, nem a jogok és törvények fogják kísérteni, hanem a lelkiismerete… Hogy mit tett ill. mit nem tett mikor lehetősége lett volna…

És van még egy ” rossz ” hírem !

Apáink bűneit mi hordozzuk tovább…, nekünk kell megOLDANI… FEL OLDANI…, mert különben gyermekeinkre, unokáinkra hagyjuk e súlyos terhelt…

Bernics Ferenc

The post Mit – Kit “szolgál és véd” a rendőrség? appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »