Mit hozott Ahmed otthonról?

Állítólag 18 éves, állítólag afgán, állítólag Sarhadi Bilal Ahmednek hívják és állítása szerint hazájában üldözték. Hogy ez valóban így történt vagy az egyik Soros szervezet ügyvédje okosította ki, azt egyelőre nem tudhatjuk. Az viszont biztos, hogy nemzetközi elfogatási parancs van ellene nemi erőszak ill., szexuális kényszerítés alapos gyanúja miatt.

Állítólag 18 éves, állítólag afgán, állítólag Sarhadi Bilal Ahmednek hívják és állítása szerint hazájában üldözték. Hogy ez valóban így történt vagy az egyik Soros szervezet ügyvédje okosította ki, azt egyelőre nem tudhatjuk. Az viszont biztos, hogy nemzetközi elfogatási parancs van ellene nemi erőszak ill., szexuális kényszerítés alapos gyanúja miatt.

A hétvégén, végre, sikerült kézre keríteni a soroksári gyilkost, aki szexuális indíttatásból követte el a borzalmas bűncselekményt. Mivel hazánkban igen ritkák az ehhez hasonló tettek, az esetet a média évekig figyelemmel kísérte. A rendőrök és a közvélemény éppen fellélegzett, amikor egy belvárosi kebabozóban a gyanúsított erőszakot tett egy kb., 20 éves, buliból hazafelé tartó lányon. Majd kifosztotta az üzlet kasszáját és kollégájának az állította, hogy Bécsbe utazik.

Értelemszerű a média kiemelt figyelme, hiszen az elkövető egy, Magyarországon legális státusszal rendelkező migráns volt. Hasonló eset már történt Budapesten, amikor nigériaiak „gináztak be” egy 16 éves lányt, hogy öntudatlan állapotban megerőszakolhassák. Az eset tragikusan végződött, mivel a lány légzése a szer hatására leállt és így életét vesztette.

A német és a svéd sajtóból napi szinten értesülhetünk hasonló cselekményekről, hiszen az oda érkezett milliós tömeg kitermelt sok ezer elkövetőt, akik gyakran kor és nem szerint sem válogatnak. Fiatal fiúk, de hetven éves idős hölgyek is vannak a megerőszakolt áldozatok között.

Mi az oka ezeknek a bűncselekményeknek?

Igazából ehhez, első körben, kis betekintést kell kapni abból, hogy mit hoznak ezek a fiatal férfiak magukkal otthonról. Mindenképpen egy nagy adag szexuális nyomort, hiszen országokban, mint Afganisztán vagy Pakisztán teljességgel lehetetlen egy házasságon kívüli szerelmi kapcsolat.

Hírdetés

A fiatalok nem is láthatják egymást, mivel, a lányoknak a házban édesanyjuk mellett van a helye. Iskolába sem engedik őket, hanem a család nőtagjai segítségével otthon készülnek fel, a majdani háziasszonyi és anyai kötelességekre. Ha családjukkal el is hagyják a házat, ezt csak burkában tehetik meg. Vidéki településeken előfordul, hogy a lány vagy nő évekig ki sem mozdul otthonról. A házasságokat a szülők tervezik meg és általában egy unokatestvért néznek ki gyermeküknek, hogy ezzel is erősítsék a családi köteléket. Az afgán férfiak legtöbbje a nőket csupán másodrendű embernek tekinti, akiket akár meg is vásárolhatnak, testileg bántalmazhatnak és állampolgári jogaik egyenlőek a nullával.

A keresztény nőkről még lesújtóbb a véleményük. Azt vallják, aki olyan kihívóan öltözködik, mint az európai lányok, azok mindenre kaphatóak. Sok mecsetben azt prédikálják, hogy az itt élő lányok és nők mind prostituáltak, nincsenek erkölcsi gátlásaik és minden férfi kedvére tesznek. Sajnos a migránsok ilyen, teljesen téves és zavaros eszmék birtokában érkeznek hozzánk. Nem tanítják meg nekik, hogy a mi vallási és kulturális környezetünk merőben más, mint az övéké. Nem képesek felfogni, hogy a nő itt maga dönti el, hogy szeretne-e kapcsolatot létesíteni egy férfival, vagy nem, és hogy a NEM az valóban azt is jelenti. Az elutasítás az ő fogalmuk szerint becsületsértés, amit sajnos sok esetben vérrel akarnak lemosni magukról.

A kés hozzátartozik a fiatal afgánokhoz, mint a mi srácainkhoz a mobiltelefon. Ezt mondta a Német Rendőrszakszervezet főtitkára, Rainer Wendt úr is. Láthattuk az elmúlt hónapokban is, hogy több német tini lány lett áldozat csupán azért, mert nemet mertek mondani afgán fiúknak.

A tettesek, akik ezeket az úgynevezett becsületgyilkosságokat végrehajtják, perverz mód büszkén mennek be a börtönbe és vállalják az akár életfogytiglan tartó börtönt is, mivel megvédték maguk és családjuk becsületét, legalább is az ő világnézetük szerint. Klánjuk hősként tekint rájuk. Nem ritkák, migrációs hátterű családoknál, a családon belüli becsületgyilkosságok sem, amikor a fiatal lány ellenszegül egy érdekházasságnak vagy ki akar törni a fojtogató családi kötelékből. Ilyenkor az apja vagy a fiútestvér végez a fiatal lánnyal. Csak Németországban átlag évi öt ilyen bűncselekményt regisztrálnak.

Ahmed nemcsak a fiatal lány életét tette tönkre, hanem a sajátját is. Hosszú börtönévek és kitoloncolás lesz a történet vége. Ha minden jól megy, az osztrákok nemsokára kiadják nekünk a fiatal férfit, akit egy vonaton fogtak el.

Egyre gyakrabban jut eszembe Samuel P. Huntington könyve „A civilizációk összecsapása”. Ez zajlik most Európában.

Georg Spöttle


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »