Mit engedhet meg magának egy politikus?

Mit engedhet meg magának egy politikus?

Bohár Dániel nagyon kemény írása! – Olvassák el!

Azt semmiképpen nem, hogy s.ggnyalónak nevezzen egy újságírót.

Mélyen és egyre mélyebben van a baloldal lélek és intellektuális állapota.

Egy kicsit visszamegyek az időben, hiszen megrögzötten vallom, hogy a rendszerváltozás utáni magyar parlamentarizmus mélypontja 2018. december 12. volt, amikor az Országgyűlés a Munka Törvénykönyvének módosításáról szavazott. Ekkor a baloldal annyira vállalhatatlanul viselkedett a parlamentben, hogy arra azóta sincsenek szavak. Akkor megcsúfoltak mindent, ami a magyar demokráciát jelenti. Felháborító volt látni azt a viselkedést. Ez volt az a pont, amikor erőteljes lejtmenet indult el a közbeszédet illetően. Eztán jöttek a parizeres Jakab krumplis akciói, Hadházy agymenései, Tordai kamerázgatásai és így tovább.

Szerencsére erről a viselkedésről véleményt mondtak a választók 2022. április 3-án, azonban az ellenzék semmiből nem tanul. Ugyanott folytatják, ahol abbahagyták. A 2018 és 2014 közötti parlamenti ciklus sem volt túlságosan magas minőségű, ami a balosokat illeti, de képesek volt fokozni még ezt is.

Hírdetés

Olyan arcok kerültek be az Országgyűlésbe, mint például Vajda Zoltán. A műkedvelőknek jelzem, hogy a parlamenti felszólalásait érdemes megfigyelni, mert kritikán aluliak. Az MSZP-s politikus legutóbb egy interjúhelyzetben s.ggnyalónak nevezte a munkatársaimat és engem. Egy országgyűlési képviselő s.ggnyalónak egy olyan riportert, aki kérdezni mer tőle. Vajda egyébként azért lett indulatos, mert hétvégén abban a választókerületben szenvedett vereséget a baloldal, ahol ő az országgyűlési képviselő, de ettől ez még nem ok arra, hogy bárki s.ggnyalónak nevezzen egy másik embert.

Ezek olyan mélységek, amelyek eddig nem képezték részét a magyar politikai életnek. Egy képviselőről joggal gondolhatná az ember, hogy rendelkezik valamiféle viselkedéskultúrával. Úgy fest, hogy naiv vagyok, ha ezekről ezt feltételeztem.

Egy dolog nyugtat. A magyar emberek többségében még megvan az igény a minőségre. És az ilyen minőségű emberek gyorsan kipörögnek abból a rendszerből, amit a többség elfogadhatónak ítél.

Bohár Dániel – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »