Mire gondolt, legyilkoltatná a fideszeseket?

Mire gondolt, legyilkoltatná a fideszeseket?

Megérkeztünk. A ballib média mély hallgatásával támogatja az újságírót, aki háborúra szólít.

Mindenki hallgat, pedig sortüzekről vizionált a Batka közösségi oldalán. A Batka, a Népszava újságírója. A Batka, aki bejáratos a Kormányinfóra is. Ő az, aki szeptemberben Parazitokrácia szót használt, bizonyára kitalálják, mire, de nem csak azt, hanem a Nemzeti Együttműködés Rendszerét is a nácikhoz hasonlította. Ő az, aki most arról elmélkedik, hogy két sortűz között – annyira nem tökös, hogy leírja, a fideszesekre és támogatóira gondol-e, de a fb posztból egyértelmű – bizonyára volna néhány értelmes ember is, akivel szóba áll.
Az „ilyenekkel szemben csak háborús politikának van értelme” – írja. Ez pedig nekem nagyon háborús uszításnak tűnik…

És semmi felhördülés! Síri csend… és hullaszag? A háborús felhívásra a csend a válasz a Népszavánál, de a 444-nek sem üti meg az ingerküszöbét, ahogy a 24.hu vagy a Hvg sem tiltakozik a vizionált (polgár)háborúról és sortüzekről. Nincs felszólítás, elhatárolódás. Csak csendes bólogatás? Mi ez a hallgatás elvtársak? Nem kellene eldönteni, hogy mellette vagy ellene?!

Hírdetés

Bizony, ezek ők, akik ha visszatérnének a hatalomba, ezt a Batkát tennék meg górénak, majd ugyanolyan csendben mint most, végignéznék a sortüzeket, ahogy a Gyurcsány és bandája idejében elkövetett lovasrohamokat, gumibotozásokat, szemkilövetést és ártatlanokat elítélő sorozatpereket.

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »