Mint homofób kérdezem

Mint nyíltan és büszkén homofób kérdezem: honnan veszik a ballib médiák, hogy a gyermekvédelmi népszavazás kérdései homofóbok? Nekem semmi kifogásom nem lenne, ha azok lennének, dehát nem azok.

Pedig átolvastam a kérdéseket többször is.

Az első kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?. Ez eleve mindenféle szexet kizár, abból kiindulva, nem dolga a kiskorúaknak ezzel a témával foglalkoztatni.

A második kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?. Ugyanaz. Nem gyerekeknek való téma. Ahogy mondjuk a nemi erőszakot se mutatják be gyerekeknek, pedig az is létező dolog.

Hírdetés

A harmadik kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?. Ebben is konszenzus volt eddig, mi a gond?

A negyedik kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?.

Hol tehát a homofóbia? Melyre persze szükség lenne, hiszen minden normális társadalom homofób.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »