„Minket nem tudtok megtörni!” – nem ijedtek meg a jobbikos politikusok a korrupt zsarnoktól

„Minket nem tudtok megtörni!” – nem ijedtek meg a jobbikos politikusok a korrupt zsarnoktól

„Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok!” – miközben a baloldal (lehetséges) miniszterelnök-jelöltje a kabát újragombolásáról beszélt az ATV-ben, Vona Gábor ezekkel a szavakkal üzent Orbán Viktornak a Hír TV-ben. A Jobbik vezetője a Facebook-oldalán megosztott videóban a miniszterelnöknek címezve elmondta: „hogyha azt hiszed, hogy én félek vagy mi félünk tőled, akkor nagyon tévedsz! Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől.”

Dúró Dóra szerint „a Jobbikot sújtó, jogtalan 660 milliós ‘büntetés’ nyílt hadüzenet a demokrácia, a demokratikus intézmények és a magyar szabadság ellen. Ez egy kísérlet a megmaradt valódi ellenzék teljes megsemmisítésére.” Az országgyűlési képviselő szerint ezért van szüksége a pártnak az emberek anyagi támogatására, hogy közösen védhessék meg hazánkat és a demokráciát.

Hírdetés

Volner János frakcióvezetőnek jutott az a hálátlan szerep, hogy elismerje, a 660 millió forintos bírsággal a Jobbik nagyon nehéz helyzetbe kerülhet – szükség van a közösségi adománygyűjtésre a demokrácia védelmében.

„A magam részéről, ha teljesen lenulláznak minket és indulunk a választáson, akkor továbbra is vállalom a falujárásokat szórólapozással, ha kell, önköltségen” – Ander Balázs egy tagtársa bátorító véleményét idézte.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »