Mindenki megdöbbent, összehozta az országot a tűzszerészek tragédiája

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetősége őszinte részvétét fejezi ki a balesetben elhunytak hozzátartozóinak. A Földművelésügyi Minisztérium kiemelte, hogy a tűzszerészek munkájuk során Magyarországon több ezer hektár értékes területet szabadítottak meg a robbanóanyagoktól, amelyek ezáltal újra biztonságosak lettek – tették hozzá.

„Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága nevében őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt katonák hozzátartozóinak.”

– áll Kósa Lajos közleményben.

„A Jobbik őszinte részvétét fejezi ki a kötelességük teljesítése közben elhunyt tűzszerészek hozzátartozói felé. Osztozunk a család, a barátok és a kollégák fájdalmában.”

„A hortobágyi volt bombalőtéren balesetben meghalt négy katonát hősi halottá nyilvánítják”

Hírdetés

– mondta Simicskó István honvédelmi miniszter

„Akik ma életüket áldozták, azok ezt mindannyiunk biztonsága, mások életének megóvása érdekében tették. Négy kiváló tűzszerészt, négy bátor katonát, négy nagyszerű honfitársunkat veszítettük el”

– írta Áder János a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményében.

Mély megrendüléssel fogadta a KDNP a négy tűzszerész halálát okozó baleset hírét. A munkavégzés közben – hazájukat és polgáraik biztonságát szolgálva – elvesztett minden élet olyan nagy kár, amely pótolhatatlan. Osztozunk a gyászolók fájdalmában.

„Az MSZP őszinte részvétét fejezi ki az áldozatok családtagjainak, a sebesült katonának pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Egyúttal arra kérjük a kormányt, hogy a tragédiában érintett családok azonnal és minden segítséget megkapjanak.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »