Mindenki barom, aki nem ül fel a meleglobbinak a liberális értelmiség szerint

Baromnak nevezte azokat, akik sértőnek találták a Coca-Cola homoszexualitást népszerűsítő plakátkampányát Nádasdy Ádám nyelvész, költő. A balliberális “körúti értelmiség” (meleg) veteránja a Magyar Narancsnak adott interjújában elmondta, szerinte értelmetlen az egész felháborodás, Orbán tusnádfürdői illiberális demokráciáról szóló beszédét pedig a mindenhez (is) értő nyelvész elintézte annyival, hogy “síkhülyeség”.

Ezt nem érzem provokatívnak, ezt csak a barom érzi annak. Vagy a barmok, nyilván sokan vannak. Itt épp arról van szó, hogy egy plakát hallatlan tapintattal kiszolgálja a közízlést

Hírdetés

-vélekedett Nádasdy Ádám a Coca-Cola nemrég széles körű felháborodást kiváltó plakátkampányáról. A meleg párkapcsolatban élő nyelvész, költő azt is mondta, hogy reméli sokan csak azért is, a felháborodás és a bojkott miatt elkezdenek kólát inni, de legalábbis úgy vélekedik, hogy az üdítő fogyasztása semmiképpen sem fog visszaesni.

A baloldali értelmiség mindenhez is értő attitűdjével felvértezve Nádasdy értékelte Orbán Viktor tusnádfürdői illiberális demokráciával kapcsolatban elhangzott szavait is, mindenható véleménye szerint az Síkhülyeség.

pestisrácok.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »