Minden szír részt fog venni Idleb felszabadításában

Minden szír részt fog venni Idleb felszabadításában

Amikor a Szíriai Arab Hadsereg felszabadít egy térséget, akkor a polgári lakosság ellen atrocitásokat elkövető militánsok Idleb tartomány felé menekülnek, mert tudják, hogy a térség lakossága bosszút fog állni rajtuk.

És ez bizonyos mértékig megmagyarázza, hogy néhány más militáns miért tette le a fegyvert és kapott amnesztiát ezekben a térségekben, miközben többen visszautasították a megadás ötletét és északra deportálták őket.

Idleb tartomány népe nem terrorista, Idlebet vahhabita terroristák szállták meg; és ez egy olyan különbség, amit mindannyiunknak észben kell tartani.

Amikor a legtöbb ország népe, barát és ellenség azt gondolták Idleb helyzetéről, hogy ez Szíria felosztásának kezdete, a szíriaiak tudták, hogy semmi nem fogja őket jobban egységesíteni, mint a közös akaratuk, hogy végezni kell minden terroristával Idleb földjén; ezekkel a vahhabita terroristákkal, akik gyilkoltak, nőket és gyerekeket erőszakoltak meg, megkínozták a polgári lakosságot, embereket raboltak el és pokollá tették az életüket, amikor megszállták a földjüket, mielőtt a Szíriai Arab Hadsereg felszabadította azt. Ez meg fogja mutatni a világnak, hogy mi a különbség az ellenzék és a hazaárulók között.

Hírdetés

A Syrian Arab Army oldal szerkesztői arra számítanak, hogy minden szíriai hazafias mozgalom részt fog venni Idleb tartomány felszabadításában és ez hamarosan napvilágra kerül a szíriai kurd milíciák parancsnokainak legutóbbi bejelentéseivel, akik Damaszkuszba látogattak és egy ideje már tárgyalnak és közösen szervezkednek a Szíriai Fegyveres Erők Főparancsnokságával.

Szíriának nagyon nagy mértékű újjáépítésre van szüksége, azonban az ország soha nem bukott el; egy lerombolt otthon újjáépíthető, azonban ha ez az otthon egyszer elveszett, akkor már nincs visszaút!

#Szíria_fennmaradt

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »