Minden ózdi szív?

Megmondom őszintén, sokakkal ellentétben engem egyáltalán nem zavart a tegnap felröppent hír, mely szerint Janiczak Dávid, Ózd kétharmadosjobbikos polgármestere bekamerázza a közmunkásokat.

Főként, hogy mindez nem az akadékoskodók által elképzelt „nagy testvér mindent lát”-módon történik. Mi mindössze a munkafelügyelők rögzítik majd, hogy haladnak-e a dolgok, és hogy nem-e akarják-e esetleg agyonverni őket, mert éppen szólnak, hogy a kapanyél támasztása helyett dolgozni kéne. A kamera ráadásul abban is segíthet, hogy amennyiben a női közmunkások nem 47, hanem 44 ezer forintot kapnak az elvégzett munkáért, akkor a feminista élharcosok máris kikérhetik a felvételeket, melyek igazolják, hogy a hölgy is azonos teljesítményt nyújtott, jár neki az egyenlő bér. Elégedetten csettintettem hát a modern, demokratikus intézkedés hírének hallatán.

Hírdetés

Egy nap sem telt el, máris revideálom álláspontomat, és megkövetek a 444-től az utolsó belpesti hippi-proli kommentelőig mindenkit. Úgy tűnik, Janiczak tényleg lekamerázta a közmunkásokat, a felvételt pedig közzé is tette.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »