Minden ködösítés ellenére a tény megmarad: a muzulmán vallás nem egy befogadó közeg – rövid lapszemle

Ha Európa polgárai nem változtatnak radikálisan, az elpuhult, a pillanatnyi kényelmi szempontjaikat privilegizáló hozzáállásukon fontos ügyeinkben, akkor rövid időn belül saját életükben is tragikus változások bekövetkeztéhez asszisztálnak csupán maguk is – nem lehet ugyanis minden bűnt a politikusokra hárítani, hiszen őket is az adott nemzet polgárai választották meg, és tartják a mai napig hatalmon!

George F. Hemingway amerikai magyar üzletember szerint minden ködösítés ellenére a tény megmarad: a muzulmán vallás nem egy befogadó közeg. A hívők szívesen befogadnak mindenkit a saját vallásukba, de ha lehetőségük akad, a lehető legkeményebben és legerőszakosabban lépnek fel azok ellen, akik nem Allahban, hanem egy másik Istenben hisznek.

Hírdetés

Amikor Európa, a kereszténység, és a modern idők ellenségei a többi migránssal együtt lépnek Európa földjére, a kontinens egy olyan folyamatot ked el, amely saját identitásának felszámolásához vezethet.

Oskar Deutsch, az ausztriai zsidó közösség vezetője arról ír, hogy Németországban és Ausztriában élő zsidó közösségek vezetői arra hívják fel a figyelmet, hogy a muszlim többségű országokból történő tömeges bevándorlás gyakorlatilag az antiszemitizmus importjával ér fel.

„A százezrek, akik most Afganisztánból és Szíriából a kontinensre érkeznek, évtizedeken keresztül tették magukévá az antiszemitizmust. A zsidógyűlöletet iskolákban oktatták, újságokban hirdették. Ünnepelték az Izrael elleni terrorcselekményeket” Oskar Deutsch, az ausztriai zsidó közösség vezetője.
Magyar Idők


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »