Minden afrikai “édesanyja” lett Angela Merkel

Minden afrikai “édesanyja” lett Angela Merkel

Egyre több bevándorló nyilatkozik úgy, hogy kifejezetten Merkel szívélyes hívására érkezett Európába.

(888)

Guineai bevándorlókat interjúvolt meg a német ZDF állami televíziócsatorna egy olasz menekülttáborban. A három megkérdezett nyugat-afrikai fiatalember úgy nyilatkozott, hogy Merkel hívására indultak útnak Németországba a jobb élet reményében. A kancellárra mint „minden afrikai édesanyjára” hivatkoztak.

Hírdetés

Másikuk azt mondta, hogy sok motiváló videót látott Merkeltől YouTubeon, és ez sarkallta arra, hogy végül útra keljen.

„Angéla Merkel sokat tett az illegális migrációért. Ő minden afrikai édesanyja. Ő az oka annak, amiért ilyen sok afrikai érkezik Németországba.”

A kancellár beceneve egyébként a németek között is Mutti (vagyis „Anyu”) és egyre jobban terjed a becenév a bevándorlók között is. 2018-ban egy szír migráns, aki két feleségével és hat gyermekével érkezett köszönte meg „Mama Merkelnek”, hogy egész családját befogadták és állami segélyt kapnak – annak ellenére, hogy a poligámia Németországban egyébként tiltott.

2015 és 2018 között Németország lakossága meredeken emelkedett köszönhetően a nagyjából kétmillió közel-keleti és afrikai bevándorlónak. A volt nyugati tartományokban már több bevándorló származású hatéves kor alatti gyerek él, mint német.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »