Milyen országot nem akarunk?

Kiváló cikk a HVG-ben. Ellenkező előjellel elmondja mindazt amit nem akarunk.

Mit is ír a cikk:

  • “mindenki az lehet, aki lenni akar” – Ne legyen mindenki az, ami lenni akar. A társadalom lényege: az egyének korlátozzák magukat a közösség érdekében.
  • “mindenki azt szerethet, akit szeretni akar” – Ez minden elemi erkölcsi, együttélési norma lenullázása.
  • “polgármester közölte” – Ne közöljön semmit. Nornmális országban a polgármester a várost vezesse, de abnormálisok menetét.
  • “népünnepély jellegét öltő, karneváli hangulatú szombati felvonulás” – Ahol az abnormalitás nem megtűrt kisebbség, hanem éljenzett karnevál, az a társadalom megérett a pusztulásra.
  • “tömeg létszáma megközelíthette az egymilliót” – Riasztó számok. Amin meglepődtem, a “királyi család” nevű paraziták miért nem vettek részt, arra nem is merek gondolni, hogy ők esetleg homofób klerikálfasiszták???

Hírdetés

Meg persze “a sokszínűség elfogadtatása, a jogegyenlőség biztosítása” – Angliában, a Brit Köztársaságban vajon milyen “jog” hiányzik még az angol buzeránsoknak?

A lényeg: igen, mi pont ilyen országot nem akarunk, mint ami pl. a Brit Köztársaság.

Szerencsére ez a modell zuhan, agóniában tekereg. A polgári értékrend, a polgári államiság utolsó stádiuma ez. A gonoszság egyik mellékhatása, hogy beleőrül saját túlhatalmába, majd likvidálja magát.

Jó hír: a felvilágosodásba belebuzult polgárság kollektív öngyilkosságot követ el. Csak csinálnák gyorsabban!


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »